607. emisija Sport nedjeljom: Stjepan Tomas, Mulaomerović i Milačić; “Današnji nogomet je surov!”

U 607. izdanju emisije Sport nedjeljom opet nudimo prave hrvatske aseve u studiju, nogomet, košarka, tenis, gimnastika te vježbanje u prirodi. Bio je naš nogometni reprezentativac, igrao je za najbolje turske klubove, a sada je trener i od svoje karijere očekuje barem onu razinu kakva je bila igračka. Stjepan Tomas naš je gost, a teme turski nogomet, Prosinečki, Bjelica, Dinamo, reprezentacija te HNL.

U nogometnim minutama naš Vlado Turković ugostio je kapetana Osijeka, Milu Škorića. Nadalje, puno u emisiji dajemo prostora i košarci, dodali bismo možda i najviše od svih, i nije nam žao jer smo uvjereni da ćemo vrlo brzo dočekati uskrsnuće ovog nekada hrvatskog sportskog ponosa. Damir Mulaomerović, pomoćnik izbornika naše reprezentacije te Damir Milačić, trener košarkaša iz viteškog grada Sinja biti će s nama u studiju.

Govorili smo i o gimnastici, a svoje vrijeme vrhunski će iskoristiti sigurno hrvatski tenisač Nino Serdarušić. Govorili smo, bolje rečeno, naganjali ministra financija Zdravka Marića kada je trebalo za odobrit pomoć našem sportu za vrijeme pandemije. Pročelnik za sport i mlade Grada Zagreba, Milan Pavelić najavljuje akcije koje će zadržati kvalitetu sporta nakon korona krize. Za kraj, donosimo vježbanje u prirodi.

Cijelu emisiju pogledajte u donjem videu.

Piše: Antonia Rihtarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *