Futsal Dinamo napravio spektakl na Šalati (video)

Na Šalati je održan još jedan spektakl u organizaciji Futsal Dinama. Najprije smo gledali završnicu Trofeja Dinamo. U reprizi finala ovogodišnje Kutije Šibica, u utakmici za treće mjesto suočili su se Pizzeria Stari Zagreb i Cvjetno Poliklinika Milojević.
Nakon toga gledali smo susret između budućih nada zagrebačkog i hrvatskog Futsala pod nazivom “Next Generation”, a sponzorirano od Nikea. Za kraj večeri ostavljena je i najveća poslastica. Legendarni Antonio Franja odigrao je sa svojim prijateljima utakmicu protiv Futsal Dinama za oproštaj od velike malonogometne, ali i velikonogometne karijere. Za “Franjine prijatelje” su osim slavnog “cenera” Futsal Dinama nastupali i Dario Šimić, Tomislav Šokota, Igor Bišćan, Silvio Marić, Goran Vlaović, Igor Cvitanović, Ivica Olić, Josip Bulat, Sergej Jakirović, Hrvoje Štrok, Jerko Leko, Tomislav Dujmović, Igor Cvitanović, Eddy Bosnar, Hrvoje Čale, Josip Palić, Ivan Tomečak, Igor Baričević, Branko Hucika, te Johnny Šulentić. Rezultat je na kraju bio potpuno nebitan, ali su “Franjini prijatelji” pobijedili sa 6:4.

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/pogledajte-kako-su-bbb-i-rasplakali-legendarnog-kujtima-shalu-1192054 – www.vecernji.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *