Glamurozna proslava 500.emisije “Sport nedjeljom”….pogledajte galeriju slika!

Jubilarna obljetnica popularne emisije ‘Sport nedjeljom’ okupila je velik broj uspješnih predstavnika domaćeg sporta, politike i poduzetništva.

Sinoć je u prepunom ‘Opera’ klubu održana svečana proslava 500. emisije ‘Sport nedjeljom’, poznate domaće sportske televizijske emisije u Hrvatskoj. U svom sadržaju ‘Sport Nedjeljom’ obuhvaća gotovo sve sportove, prenoseći svojim gledateljima razne sportske priče i uspjehe od amaterskih do profesionalnih sportaša.

Od samih početaka ‘Sport Nedjeljom’ stvaraju Ante Breko – urednik i voditelj emisije i Vlado Turković – glavni producent emisije, a sinoćnja proslava protekla je u znaku podrške brojnih uspješnih sportaša, trenera, voditelja i novinara, ali i predstavnika iz političkog života Hrvatske.

“Jedna apsolutno velika večer za cijeli hrvatski sport. Sport nedjeljom kao jedina istinska hrvatska sportska emisija pokušava i vjerujemo uspješno završava posao promocije onog najvrjednijeg tkiva sportskog, a to su naši klubovi i naši sportaši. Kad smo vidjeli toliki broj ljudi na jednom mjestu znali smo da smo napravili pravi posao i da smo od naših sportaša dobili jedno veliko hvala. Mi smo bili ponosni tu večer i idemo dalje, jer ta potpora koju smo dobili sinoć daje nam snagu, elan i obvezu da i dalje ustrajemo u ovom što radimo, tj. da budemo još i bolji”, rekao je Ante Breko, urednik i voditelj emisije.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *