Ivan Prelec: „Nadam se da ćemo zadržati prvoligaški status“ (video)

U emisiji je gostovao cijeli stožer NK Istra 1961, Damir Grlić pomoćni trener; kondicijski trener Luka Krklješ te trener Ivan Prelec, koji ističe da se klub trenutno bori da ostane u ligi. Također, naglašava kako će kroz svakodnevan rad napraviti određene pomake te da će borba biti vrlo teška. Stoga nada se da će zadržati prvoligaški status.

Mi imamo dobre temelje, klub je s dolaskom španjolske grupacije  postigao jednu financijsku stabilnost i trenutno je u jednom tranzitivnom razdoblju, gdje se stvari još slažu u hodu. Posljedica toga je trenutna situacija po pitanju rezultata i po pitanju funkcioniranja kluba. – objašnjava Ivan Prelec.

Imaju li kvalitetne mlađe dobne kategorije te kako se radi u omladinskoj školi, otkriva Luka Krklješ:

U omladinskoj školi radi se dosta kvalitetno, pogotovo pioniri, rezultatski jako dobro stoje. Trenutno su prvi u prvoj HNL, a iz juniora svako malo nam se nešto priključuju u pogon seniorske ekipe. Polako se prilagođavaju takvim treninzima i principima rada.

U nastavku emisije nastavljamo s nogometom te donosimo kako je bilo u Splitu na proslavi 109 godina Hajduka. Slijedi razgovor s kapetanom Dinama Arijanom Ademijem, koji je svoju vjernost produžio Dinamu. Slavlje se nastavlja i prolaskom Dinamovih juniora 1/8 finala LP, a kako to komentira trener Igor Jovićević saznala je naša Marija Bjelivuk.

Ove nedjelje u emisiji je gostovao i bivši košarkaški trener Mirko Novosel, evo što misli kakva nam je Hrvatska košarka trenutno:

Svake godine se pojavljuju novi talenti i moram priznati da u moje doba ja nisam imao ovakvih talenta, kao što su danas. Nažalost, oni nisu tu, svi su vani, svi odu na NBA. Odu prerano u NBA, a kad klinac s 18,19,20 godina ode, onda tamo uglavnom gleda utakmicu iz prvog reda. Ja nemam ništa protiv NBA-a, dapače, ja sam jako povezan s njima, ali prije 25 godine se ne smije ići van.

U nastavku pogledajte prilog iz Zadra s kupa Kreše Čošića, razgovor s Veljkom Mršićem uoči kvalifikacijskog dvoboja sa Švedskom i Nizozemskom; našim najboljim skijašem Filipom Zubčićem; Jelenom Pehar

 

 

 

 

Piše: Antonia Rihtarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *