Lakić: Nisam bio sretan i to nije mogao promijeniti nikakav novac

Lakić (29) će ostati na posudbi u Frankfurtu do ljeta 2014., a već je u prvim izjavama izrazio uvjerenje kako će na novoj adresi pronaći staru formu, onu koja mu je u sezoni 2010/11 donijela 16 golova u dresu Kaiserslauterna.

– Ispunjenje sna je doći u ovakvu situaciju, u klub u kojem ću ponovno igrati. Zadnjih 19 mjeseci se nisam osjećao kao željeni igrač. Jasno je da sam u tom razdoblju izgubio na samopouzdanju. Najprije se to nije vidjelo, ali u posljednjim utakmicama koje sam igrao shvatio sam da mi nedostaje završnica. Sada ponovno moram raditi na tome – priznao je Lakić u razgovoru za novi broj Kickera.

Zadovoljan je Dubrovčanin i još jednom važnom stavkom.

– Za razliku od prošle sezone, u ovoj nisam imao nikakvih ozljeda. Mislim da nisam u lošem stanju i neće mi trebati dugo da uhvatim formu. Znam što mogu, znam koliko ću biti dobar kad se vratim na svoju razinu. Mislim da imam još puno toga za reći u Bundesligi.

Nije tajna da je Lakić pristao na znatno manju plaću kako bi zaigrao za Eintracht.

– Novac je bitan, ali nisam opsjednut njime, važnija su mi sportska dostignuća. Na ovaj ili onaj način ću zaraditi u karijeri, ali postoje važnije stvari, poput igranja nogometa i zdravlja. Nisam bio sretan u posljednje vrijeme i to nije mogao promijeniti nikakav milijun.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *