Put do Berlina: Otkriveni Polufinalisti EURO 2024

Europsko prvenstvo doseglo je svoj uzbudljivi vrhunac s potvrđenim polufinalistima. Francuska, Španjolska, Engleska i Nizozemska osigurale su svoja mjesta u pretposljednjoj fazi EURA 2024., pripremajući pozornicu za dva epska okršaja koja će odrediti finaliste ovog prestižnog turnira.

Polufinalni parovi i raspored

  • Utorak – 09.07.2024.

Španjolska protiv Francuske

Mjesto: Allianz Arena, München

Vrijeme: 21:00

  • Srijeda – 10.07.2024.

Engleska protiv Nizozemske

Mjesto: Signal Iduna Park, Dortmund

Vrijeme: 21:00

Polufinale počinje u utorak sa Španjolskom i Francuskom na Allianz Areni u Münchenu. Ova utakmica obećava da će biti taktička majstorska klasa, u kojoj će sudjelovati dvije europske najvještije i najstrateškije momčadi. Nakon toga, u srijedu, Engleska će igrati protiv Nizozemske na Signal Iduna Parku u Dortmundu. Obje utakmice zakazane su za početak u 21:00, osiguravajući gledanost u udarnom terminu za nogometne navijače diljem kontinenta.

Putovanje u polufinale

Francuska i Španjolska izašle su kao pobjede u svojim četvrtfinalnim utakmicama porazivši Portugal i Njemačku. Trijumf Francuske nad Portugalom bio je prikaz otpornosti i taktičke vještine, dok je pobjeda Španjolske protiv Njemačke došla tek u 119. minuti.

S druge strane, Engleska i Nizozemska su odlučujućim pobjedama osigurale plasman u polufinale. Engleska je prošla na penale, dok je Nizozemska uspjela dramatično se vratiti protiv Turske. Unatoč zaostatku u prvom poluvremenu, Nizozemci su preokrenuli utakmicu golovima Stefana de Vrija i Codyja Gakpoa, osiguravši pobjedu od 2-1.

Predviđanja i očekivanja

Polufinalni mečevi obećavaju biti uzbudljivi. Francuska i Španjolska sudarit će se u taktičkoj borbi, dok će Engleska i Nizozemska oživjeti svoje povijesno rivalstvo u očekivano intenzivnom okršaju. UEFA tek treba objaviti suce za ove ključne utakmice, ali nakon nekih spornih odluka u četvrtfinalu, sve će oči biti uprte u dužnosnike kako bi osigurali poštenu igru.

U finalu, zakazanom za 14. srpnja u Berlinu, nedvojbeno će nastupiti dvije najbolje europske momčadi, bez obzira na polufinalne ishode. Navijači i analitičari s nestrpljenjem iščekuju ove utakmice koje će zasigurno donijeti nezaboravne trenutke i vrhunski nogomet.

Kako se turnir približava svom vrhuncu, nogometni svijet gleda u željnom iščekivanju, spreman proslaviti briljantnost najboljih momčadi EURO 2024.

  • Na našoj stranici pratite predviđanja i kladionice za sve nadolazeće utakmice EURO 2024!

Odgovori