S našim reprezentativcima na SP je i proslavljeni karatist Enver Idrizi (video)

Nakon gotovo šestosatnog leta hrvatska karate reprezentacija stigla je u Dubai. U Ujedinjenim Arapskim Emiratima od 16. do 21. studenoga održat će se 25. svjetsko prvenstvo na kojemu bi naša vrsta u katama, borbama i parakarateu trebala imati ukupno 26 predstavnika. 

Na prošlom SP-u u Madridu prije tri godine naslov svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji osvojio je Ivan Kvesić, koji će ovom prigodom i braniti titulu. SP u Dubaiju trebalo se održati prošle godine, ali je zbog zdravstvenih okolnosti u svijetu odgođeno za kraj ove.

Izbornik hrvatske reprezentacije u borbama Dubravko Kolec zbog koronavirusa nije bio u mogućnosti doći na SP, pa su ovom prigodom u ulozi v.d. izbornika muške selekcije u borbama Danil Domdjoni, osvajač svjetskog zlata u Tokiju 2008., v.d. ženske vrste je Goran Romić, a statusu trenera je i Fedor NalisMarijana Kiuk je izbornica kataša u obje konkurencije, a s našim predstavnicima u parakarateu je Danijel Kufner.  

S našim reprezentativcima je i proslavljeni karatist Enver Idrizi, koji će dragocjenim savjetima biti od velike pomoći tijekom šestodnevnog natjecanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *