Sjajna atmosfera u jedinstvenom borilištu na otvorenom BK Gladijatora (video)

Prava boksačka subota za pamćenje – najljepša promocija i revija kvalitetnog boksa na otvorenom u zelenilu, u sportsko-rekreacijskom parku Jarun na kojem se okupilo mnoštvo ljubitelja boksa iz cijele Hrvatske, od najmlađih do veterana!

Hit dana bio je meč seniorskih reprezentativaca i kandidata za Svjetsko prvenstvo u kategoriji do 71 kg između ovogodišnjeg viceprvaka Balkana, Riječanina Petra Cetinića i Čakovčanina Filipa Kolara. U žestokom okršaju u sve tri runde između Cetinića i Kolara pobijedio je na kraju podijeljenom odlukom Čakovčanin Kolar i anulirao početnu prednost odlično pripremljenog Riječanina koji je dobio prvu rundu.

U kategoriji do 75 kg reprezentativac iz Slavonskog Broda Gabrijel Veočić pobijedio je efektnim prekidom, preciznim i u pravi trenutak plasiranim produženim aperkatom u pleksus Lovrića iz splitskog Marjana. U kategoriji do 63,5 kg uvjerljiv je bio Puljanin Patrik Licul protiv Brođanina Pudića. U lakoj kategoriji pulski reprezentativac Diego Mamić u kvalitetnoj borbi morao je priznati dominaciju odličnog slovenskog reprezentativca i kandidata za Svjetsko prvenstvo Tadeja Černoga iz Portoroža koji je u Hrvatskoj boksačkoj ligi boksao za BK Rijeku. Vrlo dobri i uzbudljivi mečevi viđeni su i na ringu mlađih seniora. Za iznenađenje dana pobrinuo se odlični, borbeni Gabriel Debanić iz BK Leone koji je u čvrstom okršaju svladao reprezentativca Antonija Grabića iz BK Leonarda podijeljenom odlukom 2:1. Zadranin Petar Krešimir Knežević razornim je prekidom i nokautom riješio meč protiv Pervana iz Lokomotive u kategoriji do 71 kg. U superteškoj kategoriji u izravnom dvoboju za mjesto u reprezentaciji za EP mlađih seniora u Budvi, u isrcpljujućem meču za obojicu,  Andrija Lončar iz Davida Koprivnica pobijedio je Franu Knezovića iz Predatora Makarska jednoglasnom odlukom 3:0. Treba zabilježiti i vrijedne pobjede ostalih, u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji Ivana Burića, Davida Kuhara, Matea Bobaša… Domaćini iz BK Gladijatora posebno slave pobjedu svog talentiranog juniora Marija Čorluke protiv znatno iskusnijeg Slovenca Patrika Remištara u dresu BK Rijeke. Čestitke svima na borbenim mečevima i dolasku iz 37 klubova iz cijele Hrvatske za prekrasno sportsko popodne u prirodnom ambijentu, u borilištu na otvorenom na Jarunu koje kandidira, potraje li lijepo vrijeme, i za predstojeće državno prvenstvo žena i seniora U-22.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *