Stojko Vranković: “Puno toga smo posložili u Savezu, a sad želimo vratiti kult reprezentacije!” (video)

Za dvoboj s “vikinzima”, ali i za utakmicu s Nizozemskom u gostima (24. veljače), Mršić je objavio popis od 16 igrača, pri čemu je taj 16. igrač 17-godišnji Roko Prkačin, koji nije dobio poziv zbog onoga što već sada može dati seniorskoj reprezentaciji, nego zbog velike perspektive. No, zato je tu ponovo Roko Leni Ukić, dugogodišnji kapetan, koji je posljednji put za Hrvatsku igrao na EP-u 2017. Unatoč svima onima koji su bili za to da Ukić ostane u reprezentativnoj mirovini, Mršić je ipak uspio u svojoj namjeri.

Čini se da je Mršić uspio uspostaviti komunikacijski kanal i prema Kruni Simonu koji je u slučaju njegova izborničkog prethodnika bio zagušen. – Savez je poslao dopis njegovu klubu, a ja sam razgovarao sa Simonom kad su igrali u Beogradu. Kazao mi je da želi igrati, a to je rekao i ljudima u klubu. Nadamo se da će riješiti teškoće s laktom i da će nam se pridružiti na gostovanju u Nizozemskoj nakon gostovanja njegova Efesa kod Bayerna u Münchenu.

Obojica igrača trebala bi pojačanja u odnosu na momčad u prethodnom kvalifikacijskom ciklusu. A veliko stručno pojačanje bit će Damir Mulaomerović, bivši trener Cibone i aktualni strateg ABA drugoligaša Slobode iz Tuzle, koji će se u stožeru pridružiti pomoćnim trenerima Kujundžiću i Perinčiću….

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *