Vlado Šola: “So far, so good!” (Video)

U prvoj utakmici na tribini je bio Pešić, a Alilović je imao svega pet obrana. U drugoj utakmici Alilović nije mogao napraviti ništa, ne bi zaustavio loptu, kako se kaže, ni da ga je u glavu pogodila.

Stao je na gol Stevanović i skupio sedam obrana. Tada je to bilo sjajno, no realno, sedam obrana i nije neki naročit posao. U posljednjoj utakmici, na tribinu je preselio Alilović, pa se probalo s Pešićem i Stevanovićem.

Vidjeli ste epilog, Stevanović je imao četiri obrane, Pešić dvije. Stevanović 17, Pešić 13 posto. Ako ćete ukupno, i to smo izračunali, na gol Hrvatske upućeno je 98 udaraca, a hrvatski tercet na golu zaustavio je svega 21 udarac. Ili, ako ćete opet u postocima, mizernih 21,4 posto.

Trener golmana Vlado Šola na pripremama je uvjeravao navijače da golmani neće biti problem, da će među stativama biti sve idealno i da Červar u tom segmentu ima slatke brige. Nakon Norveške nekako je i potvrdio tu svoju izjavu, jer konačno se je razbranio Stevanović i napravio dobru najavu za Francusku….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *