Načini depozita i povlačenja Skrill kartice u online kasinu

Uvod

Za pohranu i prijenos sredstava na internetske sportske kladionice i kockarnice, mnogi ljudi koriste Skrill, prije poznat kao Moneybookers. Kada je Skrill promijenio ime 2013., također je dodao nove usluge poput digitalnih novčanika, opcija prijenosa novca, debitnih platnih kartica i drugih vrhunskih značajki. Široka prihvaćenost Skrilla među online prodavačima, korisničko sučelje i sposobnost pojednostavljenja transakcija sa sportskim kladionicama i kasinima doprinose njegovoj popularnosti. Ovaj članak daje opći pregled Skrillovih opcija uplate i isplate u online kasinima, s naglaskom na proces prijave, opcije plaćanja i naglasak tvrtke na sigurnosti.

Postupak registracije

Izrada Skrill računa je jednostavan proces koji traje manje od deset minuta.

Posjetite web mjesto Skrill i odaberite “REGISTRIRATI SE” iz izbornika u gornjem desnom kutu kako biste započeli.

  • Unesite svoju osobnu adresu e-pošte i lozinku u prozor za registraciju.
  • Unesite svoje ime, prezime, datum rođenja, domovinu i željenu valutu u sljedećim koracima.
  • Budući da će se podaci koristiti za provjeru računa, točnost je apsolutno neophodna.
  • Potrebno je pristati na uvjete i odredbe, uz unos legitimnog broja mobilnog telefona.

Vaš će račun biti verificiran i aktiviran nakon završetka ovih koraka klikom na poveznicu u e-poruci potvrde koja je poslana na adresu e-pošte koju ste unijeli tijekom registracije. Jednom kada potvrdite poveznicu sa e-mail adrese vaš Skrill račun biti će verificiran i aktiviran, samim tim moći će te ga odmah koristiti.

Tehnike depozita

  • Platne kartice, bankovni transferi i PaySafeCard vaučeri samo su neke od opcija depozita koje Skrill nudi.
  • Polaganje novca pomoću kreditne ili debitne kartice je najučinkovitija i najpopularnija opcija od gore navedenih koja se najviše koristi
  • Skrill prihvaća brojne kreditne i debitne kartice, a depoziti se obrađuju trenutno.

Idite na odjeljak “KARTICE I BANKOVNI RAČUNI” na Skrill web stranici i kliknite “DODAJ KREDITNU ILI DEBITNU KARTICU” kako biste potvrdili svoju platnu karticu. “Unesite broj kartice, datum isteka i sigurnosni kod (CCV2) koji se nalazi na poleđini vaše kartice. Uplatite novac koristeći istu kreditnu karticu na svoj Skrill račun kako biste završili postupak verifikacije. Sve šifre koje unosite u bilo kojem koraku aktivacije ili registracije Skrill računa u potpunosti su zaštićene i nema mogućnosti da se desi otkrivanje tako povjerljivih informacija korisnika.

Tehnike povlačenja

Proces povlačenja novca s vašeg Skrill računa u online kasinima je sličan. Većina kasina koja prihvaćaju Skrill također dopuštaju isplate putem iste platforme. Uđite u blagajničko područje online kockarnice i odaberite Skrill kao metodu isplate za početak isplate. Kada se to od vas zatraži, unesite željeni iznos isplate i kliknite “Potvrdi”. Ovisno o politici kasina i bankarskim procedurama, vrijeme obrade isplata na Skrillu obično se kreće od dva do pet radnih dana.

Pogodnosti za online kasina

Igrači često odabiru Skrill zbog toga koliko dobro radi s online kasinima. Široko prihvaćanje usluge od strane renomiranih sportskih kladionica i kasina dokaz je njene pouzdanosti i vjerodostojnosti. Uz pomoć vrhunske SSL enkripcije, Skrill nudi sigurno okruženje za uplate i isplate novca. Igrači mogu smanjiti rizik od prijevare korištenjem Skrilla umjesto izravnog davanja osjetljivih podataka o kartici kasinu. Korisnici online kockarnica imaju koristi od besprijekornog i praktičnog iskustva zahvaljujući Skrillovom korisničkom sučelju i učinkovitoj obradi transakcija.

Transakcijski troškovi

Iako Skrill ima mnoge prednosti, važno je uzeti u obzir transakcijske troškove.

Polozi platnom karticom u Skrill podliježu naknadi od 1 boda od 9 posto za transakcije izvršene s VISA ili MasterCard karticom. Međutim, iako nema naknada za polog s izravnim bankovnim prijenosima, vrijeme obrade može biti dulje. Skrill naplaćuje 4 eura za isplate na VISA kartice i 5 eura za isplate na sve ostale kartice. Primanje sredstava je besplatno, ali slanje novca na drugi Skrill račun nosi naknadu od 1 bod 9 posto. Unatoč tim troškovima, mnogi korisnici smatraju da se Skrillova sigurnost i praktičnost isplati.

Zaključak

Skrill je vrhunski procesor plaćanja za online kasina i sportske kladionice zahvaljujući praktičnim opcijama uplate i isplate. Skrill je postao omiljen među igračima diljem svijeta zahvaljujući jednostavnoj platformi, širokom prihvaćanju trgovaca i posvećenosti sigurnosti. Jednostavne procedure registracije te trenutne i učinkovite uplate omogućene su integracijom platnih kartica. Iako postoje transakcijske naknade, za mnoge korisnike prednosti poboljšane sigurnosti i praktičnih transakcija nadmašuju troškove. Općenito, Skrill je predložena metoda uplate za online kockarnice jer nudi sigurne i pouzdane opcije plaćanja i isplate na mreži.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *