Potvrđeni Svi Parovi Četvrtfinala EURO 2024

Nakon uzbudljivog sinoćnjeg okršaja između Austrije i Turske, kompletan je sastav četvrtfinala za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Osam najboljih timova koji napreduju u ovu fazu su Švicarska, Njemačka, Engleska, Španjolska, Francuska, Portugal, Nizozemska i Turska. Nogometni navijači čekaju poslasticu dok se ove moćne nacije pripremaju za ono što obećava da će biti niz spektakularnih utakmica.

Četvrtfinale će se igrati dva dana, petak i subotu. U petak se igraju dvije željno iščekivane utakmice. Prvi susret je Španjolska protiv Njemačke u 18 sati u Stuttgartu. Obje momčadi imaju bogatu povijest u europskom nogometu, što ovu utakmicu čini jednom od najočekivanijih utakmica turnira. Kasnije te večeri, u 21 sat, Portugal će se u Hamburgu susresti s Francuskom. Ovaj meč spaja dva zvjezdana tima, osiguravajući uzbudljivu bitku pod svjetlima.

Subotnji rasporedi jednako su primamljivi. Engleska će igrati protiv Švicarske u 18 sati u Düsseldorfu. Engleska, poznata po svojim strastvenim navijačima i snažnoj momčadi, nastojat će napredovati dalje na turniru protiv otporne švicarske strane. U posljednjoj četvrtfinalnoj utakmici Nizozemska će se suprotstaviti Turskoj u 21:00 u Berlinu. Turska, koja je svladala Austriju 2:1 i osigurala mjesto, suprotstavit će se Nizozemskoj, koja je ranije slavila nad Rumunjskom s uvjerljivih 3:0.

Prvenstvo Euro 2024., koje je započelo 14. lipnja, već je donijelo brojne nezaboravne trenutke. Kako se turnir približava svom vrhuncu, uzbuđenje i ulozi su veći nego ikad.

S timovima visokog kalibra i uzbudljivim dvobojima, četvrtfinale Eura 2024. obećava najbolji nogomet. Bilo da se radi o taktičkoj borbi između Španjolske i Njemačke, zvjezdanom okršaju Portugala i Francuske, odlučnom dvoboju Engleske i Švicarske ili intenzivnom okršaju između Nizozemske i Turske, ove utakmice spremne su osvojiti publiku i ispisati povijest u svijetu nogometa.

Odgovori