Revolut kartica kao metoda za depozit i povlačenje u online kasinu

Uvod u Revolut

Niste jedina osoba koja je nesvjesno naišla na Revolut karticu. Zbog svojih posebnih značajki i prilagodljivosti, ovo vrhunsko rješenje za plaćanje postalo je sve popularnije. Revolut nudi širok raspon funkcionalnosti, od trgovanja kriptovalutama do plaćanja računa u obližnjem supermarketu. U ovom ćemo članku ispitati Revolut kao opciju depozita za online kasina. Naučit ćete više o tvrtki i načinu na koji posluje, kao i pronaći popis kladionica i kasina koji prihvaćaju Revolut.

Povijest i funkcionalnost Revoluta

Osnovan u srpnju 2015. od strane Nikolay Storonsky i Vlad Yatsenko, Revolut je evoluirao iz elektroničkog novčanika u alternativnu digitalnu banku. Storonsky, diplomirani fizičar i ekonomista s iskustvom u trgovanju, shvatio je potrebu za popravkom za pretjerane transakcijske troškove i tečajne provizije tijekom svojih čestih putovanja. Započeo je proces izgradnje Revoluta jer je bio odlučan napraviti multivalutnu karticu.

Od vas će se tražiti da dodate novac na svoj račun kada preuzmete i registrirate se za aplikaciju Revolut kao korisnik. Ovaj početni korak je bitan za korištenje značajki Revoluta. Možete imati stanje u svom elektroničkom novčaniku Revolut kojemu možete pristupiti pomoću Revolut kartice povezivanjem svoje kreditne ili debitne kartice i prijenosom novca (najmanje 10 eura).

Tijekom godina Revolut je proširio svoju ponudu, omogućujući korisnicima da nadopune svoje račune u 29 različitih valuta, uključujući i hrvatsku kunu. Google Pay možete koristiti za praktičnost mobilnog plaćanja i beskontaktna plaćanja fizičkom Revolut karticom.

Revolut se koristi u online kasinima

Revolut je jednostavan način za uplatu depozita u online kasinima ili kladionicama. Uzmimo kao ilustraciju dopunjavanje vašeg računa na platformi kladionice Supersport. Unesite podatke o svom korisničkom računu, zatim idite na odjeljak plaćanja i odaberite opciju VISA kartice. Jednostavna je za korištenje jer Revolut kartica funkcionira kao VISA kartica. Navedite željeni iznos (obično je potrebna minimalna uplata), navedite potrebne podatke o kartici i vlasniku te potvrdite autentičnost plaćanja na svom pametnom telefonu. Sredstva će biti dostupna na vašem kladioničarskom računu za nekoliko sekundi.

Dostupnost Revoluta u online kasinima i kladionicama

Revolut je široko prihvaćen kao metoda uplate u online kasinima i kladionicama. Svaka platforma koja prihvaća kreditne ili debitne kartice obično prihvaća i Revolut. Što se tiče naknada povezanih s korištenjem Revoluta u Hrvatskoj, zaronimo u detalje. Registracija i dodavanje sredstava na vašu Revolut karticu je besplatno. Naručivanje standardne plave kartice na Vašu adresu je također besplatno, ali ako Vam je potrebna zamjenska kartica, naknada iznosi 6€. Odabir druge boje kartice također bi izazvao dodatnih 6 € naknade. Troškovi dostave kartice razlikuju se ovisno o lokaciji i promocijama, dok ekspresna dostava košta 19,99 €. Alternativno, možete koristiti virtualnu Revolut karticu bez ikakvih troškova.

Kada je riječ o podizanju gotovine na bankomatima, prvih 220 € mjesečno (Standardni paket) je besplatno. Svaki iznos koji premašuje taj prag podliježe naknadi od 2 posto na temelju povučene vrijednosti. Slanje novca drugim korisnicima Revoluta, izvršavanje lokalnih plaćanja u lokalnoj valuti i obavljanje transakcija u eurima unutar SEPA regije (članice EU-a, Island, Lihtenštajn, Norveška, Švicarska, Monako, San Marino, Andora i Vatikan) plaćaju se besplatno.

Za plaćanja izvan SEPA regije Revolut ne naplaćuje proviziju na prvu transakciju, ali nameće naknadu od 0,5 € za sljedeće transakcije.

Pretvorba valuta još je jedan ključni aspekt Revoluta. Prilikom podizanja novca u eurima, funtama, dolarima (američkim i australskim), francima ili bilo kojoj drugoj valuti osim tajlandskog bahta i ukrajinske grivne, nema naknada za konverziju, osim za baht i grivnju, za koje se naplaćuje naknada od 1 posto.

Prednosti i nedostaci korištenja Revoluta

Korištenje Revoluta kao rješenja za plaćanje nudi nekoliko značajnih prednosti. Prvo, omogućuje vam da nadopunite svoj račun u više valuta, pružajući fleksibilnost i praktičnost. Osim toga, Revolut nudi dodatne značajke kao što su trgovanje kriptovalutama i jednokratne virtualne kartice, proširujući svoju funkcionalnost izvan tradicionalnog bankarstva. Dostupne su opcije premium pretplate koje nude povoljne pogodnosti poput putnog osiguranja.

Međutim, bitno je uzeti u obzir i potencijalne nedostatke. Revolut može privremeno zamrznuti korisničke račune iz sigurnosnih razloga, što bi moglo poremetiti pristup sredstvima. Iako Revolut ima bankarsku licencu, trenutno ne nudi tekuće račune, jamstva za depozite, trajne naloge ili izravna zaduženja osim u eurima. Na kraju, korisnička podrška je navedena kao područje poboljšanja za Revolut, pri čemu su neki korisnici izrazili nezadovoljstvo razinom usluge.

Zaključak

Revolutov inovativni pristup digitalnom bankarstvu i elektroničkim novčanicima učinio ga je popularnim izborom među korisnicima. Mogućnost pretvorbe valuta po povoljnim tečajevima, međunarodnog prijenosa novca bez naknada i trošenja novca diljem svijeta značajne su prednosti. Čak ni najbolje kreditne kartice za putovanja ne mogu se mjeriti s Revolutovim značajkama uštede.

Ako ove godine planirate međunarodno putovanje, Revolut je preporučena opcija za razmatranje. Iako je važno odvagnuti prednosti i nedostatke na temelju vaših specifičnih potreba, Revolut nudi prikladan i učinkovit način za upravljanje vašim financijama.

Zaključno, Revolutova besprijekorna integracija s online kockarnicama i kladionicama kao metoda depozita pruža korisnicima siguran i učinkovit način financiranja njihovih računa. Uz sve veću pokrivenost i konkurentne naknade, Revolut je popularan izbor za one koji traže moderno i praktično rješenje plaćanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *