Što je Hendikep u sportskom klađenju

Uvod

Vrhunske online kladionice nude klađenje na hendikep, popularan alternativni oblik klađenja.

Razumijevanje klađenja na hendikep može značajno poboljšati vašu strategiju klađenja i pružiti nove prilike, unatoč činjenici da se početnicima kockarima u početku može učiniti kompliciranim. Detaljne rasprave o konceptu klađenja na hendikep, ispitivanje različitih shema hendikepa, rasprava o popularnim sportovima za klađenje na hendikep te konkretni primjeri i savjeti za amatere i stručnjake, sve je to pokriveno ovim opsežnim vodičem.

U osnovi, klađenje na hendikep podrazumijeva davanje rane prednosti jednom od dva tima ili igračima u sportskom događaju. Tvrtke za sportsko klađenje prilagođavaju koeficijente za oba tima dodavanjem margine hendikepa konačnom rezultatu utakmice. S obzirom na to da autsajderi sada imaju prednost, klađenje na utakmicu je privlačnije jer je vjerojatnije da će izgledi sada biti 1 bod 85 ili veći.

Kod određenih podvrsta oklada na hendikep, remi je isključen kao mogući ishod igre, klađenje na hendikep proširuje izbor tržišta koja su dostupna kladiteljima. U usporedbi s konvencionalnim trosmjernim tržištima, ovo isključenje može značajno povećati vaše šanse za dobitak oklada jer se vjerojatnost dobitka uloga povećava s 33 na 50 posto. Pogledat ćemo različite vrste klađenja na hendikep i detaljno analizirati svaku vrstu u odjeljcima koji slijede.

Razni stilovi klađenja na hendikep

Najčešće korišten oblik klađenja na hendikep je azijski hendikep. Uklanjanjem mogućnosti izjednačenja, omogućuje kladioničarima da dobiju svoj novac natrag ako je igra neriješena. Azijski hendikep dostupan je u brojnim varijantama, kao što je azijski hendikep na gol, koji nudi više prostora za istraživanje.

Trostruki hendikep: Također poznat kao europski hendikep, ovaj oblik klađenja na hendikep nudi tri potencijalna rezultata za svaku utakmicu, uključujući mogućnost remija. Podrazumijeva klađenje na obje momčadi da će prevladati hendikep, pri čemu je hendikep 0:1 čest primjer kada jedna momčad ulazi u utakmicu s golom prednosti.

Hendikep bez izjednačenog rezultata: U ovoj podvrsti kladioničari su ograničeni na klađenje na jedan od dva ishoda jer je margina hendikepa postavljena ili na gol ili na bod, čime se efektivno isključuje izjednačenje. Uvijek će se jedna momčad smatrati pobjednikom jer u sportu ne postoji nešto poput pola gola ili pola poena.

Vodič korak po korak za klađenje na hendikep

Postupak postavljanja oklade na hendikep isti je kao i za bilo koju drugu vrstu oklade. Ovo je uputa korak po korak:

1. Odaberite internetsku sportsku kladionicu tako što ćete odvojiti vrijeme za usporedbu različitih opcija na tržištu klađenja, budući da postoji mnogo dostupnih sportskih kladionica.

2. Prijavite se za račun na mreži, što obično traje samo minutu. Nemojte zanemariti dodavanje novca na svoj račun.

3. Nakon što se odlučite za igru, pronađite tržište hendikepa odlaskom na igru na koju se želite kladiti. Kladioničarski listić pojavit će se kada kliknete na odabrani tečaj.

4. Stavite svoj ulog na kladioničarski listić, a zatim kliknite “Uplati” kako biste položili svoj ulog.

Različiti sportovi mogu imati koristi od klađenja na hendikep, posebno oni u kojima su neriješeni rezultati česti. Zbog tendencije prema igrama s malim brojem bodova u nogometu, klađenje na hendikep uobičajen je izbor. Nogomet i hokej dijele slične osobine i oba predstavljaju fantastične mogućnosti na tržištu hendikepa, posebno za NHL utakmice. Osim sportova s niskim rezultatom, popularno je i klađenje na hendikep. Zbog prilagodljivosti klađenja na hendikep, tržišta hendikepa možete pronaći u raznim sportovima, uključujući košarku, američki nogomet, tenis itd.

Savjeti za novopridošlice u klađenju na hendikep

Razmotrite sljedeći savjet ako ste novi u klađenju na hendikep kako biste povećali vjerojatnost uspjeha:

  • Potražite najbolje tečajeve uspoređujući razne online kladionice.
  • Usporedite tečajeve na raznim sportskim kladionicama.
  • Usredotočite se na jake momčadi koje imaju povijest postizanja golova kako biste poboljšali svoje šanse za osvajanje oklade.
  • Kako biste poboljšali svoju strategiju klađenja i povećali šanse za dobitak, pogledajte vodiče, savjete za klađenje i besplatne savjete koje nude profesionalci.
  • Prije stavljanja uloga, uzmite u obzir trenutnu formu timova. Momčadi s nizom uspješnih igara mogu biti motiviraniji i vjerojatnije da će imati dobre rezultate.
  • Nemojte podcjenjivati motivaciju jer kup utakmice mogu biti nepredvidive i autsajder može šokirati favorit. Prije stavljanja oklada, razmislite o faktoru motivacije jer mogu biti dostupni velikodušni koeficijenti.

Strategije za profesionalno klađenje na hendikep

Kada je riječ o klađenju na hendikep, iskusni kladioničari često koriste određene strategije. Evo nekoliko strategija koje koriste stručnjaci:

  • Podržite autsajdere kod kuće: Manje je vjerojatno da će autsajderi pretrpjeti porazan poraz kada igraju pred svojim navijačima. Čak i ako tijesno izgube utakmicu, klađenje na njih s hendikepom od +1,5 ili više može ponuditi velike izglede i potencijalnu zaradu.
  • Zarada od klađenja uživo: Možete imati koristi od tržišta hendikepa tijekom utakmice zahvaljujući rastu klađenja uživo. Razmislite o klađenju na hendikep ako veliki autsajder zabije rano, pogotovo ako mislite da se neće moći nositi s pritiskom.
  • Treba podržati favorite s većim hendikepom: klađenje s hendikepom može poboljšati izglede za favorite, iako klađenje na njih na konvencionalnim tržištima možda neće donijeti povoljne isplate. Potražite margine hendikepa od -1,5 ili više jer se dugoročni profit može pronaći klađenjem na pobjedu favorita s najmanje dva gola razlike.

Zaključak

Popularno alternativno tržište pod nazivom klađenje na hendikep može podići vaše iskustvo klađenja na potpuno novu razinu. Možete povećati svoje šanse za uspjeh razumijevanjem različitih vrsta hendikepa, istraživanjem različitih sportova koji su prikladni za klađenje na hendikep i primjenom dobrih strategija u praksi. Bilo da ste početnik ili iskusan kladioničar, klađenje na hendikep nudi niz mogućnosti i bolje koeficijente od konvencionalnih tržišta. Stoga iskoristite priliku, prijavite se na sportsku kladionicu po svom izboru i odmah počnite koristiti klađenje na hendikep.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *