Direktor Basela: S Federerom je nemoguće razgovarati

Organizatori turnira objavili su za ovu godinu dogovoren nastup Španjolca Rafaela Nadala, prvi puta nakon 2004. godine. Iako su neki mediji konstatirali kako će ove godine u Baselu zaigrati Nadal i Federer, to se baš i ne čini tako izglednim sudeći prema izjavama direktora turnira Rogera Brennwalda. Doduše, Federer je napomenuo kako će u Baselu zaigrati i bez ugovora, ali zna se da njegov nastup puno košta…

– Roger je uvijek bio naš prioritet. Dopuštali smo mu da promiče svoje sponzore, što i nije baš uobičajeno. Zahvalni smo mu na vremenu koje smo proveli s njim. Što se tiče njegovog nastupa ove godine, stvar je vrlo jednostavna. Poslali smo mu ponudu koju je on odbio. Onda smo mu poslali i drugu ponudu, na koju nismo dobili odgovor. Mi za pojavljivanje na turniru u principu ne plaćamo sedmeroznamenkastu cifru – kaže Brennwald.

Potužio se kako nema mogućnost razgovarati izravno s Federerom, već se pregovori uvijek odvijaju s njegovim agentom Tonyjem Godsickom.

– Nikada nisam vidio nešto slično. Mogu kontaktirati Novaka Đokovića ili Andyja Murrayja ako želim. Osobno sam razgovarao s Nadalom. Ali, s Rogerom to nije moguće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *