Domagoj Antolić: “Čeka nas puno trčanja i fizičke spreme kako b ispunili očekivanja!” (video)

Nogometaši Rijeke i Dinama za prvu fazu priprema odabrali su istu destinaciju, ali zanimljivo bez međusobnog susreta…

U svojoj prvoj pripremnoj utakmici uoči proljetnog dijela sezone nogometaši Rijeke poraženi su od Kopra 1-2. Iako je momčad Matjaža Keka igrala vrlo dobro. Nakon ove utakmice Rijeka se vraća treninzima na Kantridi do odlaska u Španjolsku na završni dio priprema. Iduća pripremna utakmica na rasporedu je 21. siječnja protiv Ingolstada.

Nogometaši Dinama u srijedu 21. siječnja, ujutro putuje na završni dio priprema u Španjolsku, a na put ide 25 igrača. U odnosu na prvi dio priprema u Rovinju, s ‘modrima’ ne idu BorasAddyŠimunović Wilson, a s novim suigračima na dvotjedne pripreme ide i novopridošli Matel.

– Jozo je ozlijedio tetivu što nije komplicirana ozljeda, ali traži određeni period za oporavak. On će ostati u Zagrebu i raditi te bi se otprilike po povratku ekipe iz Španjolske trebao priključiti treninzima – objasnio je trener ‘modri’ Zoran Mamić te dodao:

– Na pripreme u Španjolsku neće ići niti Wilson koji će ostati u Zagrebu i trenirati dok se ne riješi njegov status – pojasnio je Mamić.

Ganski stoper Addy će ostati u Zagrebu gdje će mu se pokušati dogovoriti posudba dok je desni bočni Boras prebačen u drugu momčad Dinama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *