Elan nudi najbolje rješenje za skijaše, lijevu i desnu skiju! (video)

U akciji Rost športa i Elana ovog vikenda na zagrebačkom Sljemenu mogli ste probati najbolje skije koje se trenutno nalaze na našem tržištu, a reakcije skijaša su više nego odlične!

Lijeva i desna skija apsolutni su hit među skijašima, a skijanje sada izgleda puno lakše kako za rekreativce tako i one malo zahtjevnijeg karaktera.

Inače Elan u sezoni 2014/15 nastavlja s primjenom tehnoloških rješenja po kojima su skije slovenskog proizvođača specifične u odnosu na druge, pri čemu prvenstveno mislimo na Amphibio profil koji predstavlja specifičnu kombinaciju rockera i cambera prilagođenog za lijevu i desnu skiju. Pored toga, i Power Spine tehnologija je poznata otprije, a riječ je o karbonskom ojačanju u obliku “kralježnice” što se proteže od repa do vrha skije. Valovitu strukturu imena Waveflex više i ne treba posebno predstavljati, kao ni činjenicu da je većina skija sazdana oko drvenih jezgri prilagođenih krutošću ciljanim skupinama skijaša….kako je to izgledalo na sljemenu pogledajte u video prilogu

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *