GNK Dinamo: Rrahmani u ulozi novinara….Majer i Menalo prvi sugovornici (video)

U petak su Bjeličini igrači bili točno na polovici priprema. I za tu polovicu dobili su kao “nagradu” izuzetno jaki trening. Prije njega Bjelica je pitao ima li na stadionu razglas, da im pušta Diamovu himnu. Nije ga bilo, ali ako to još poželi, klub će mu i tu želju pokušati ispuniti. Bilo bi dečkima sigurno zabavnije i razbilo bi monotoniju.

Novi igrač Komnen Andrić od jučer je dio ekspedicije Dinama, na ručku se upoznao s momčadi, poslije ručka porazgovarao s Bjelicom pa odradio lakši trening. Jer oko 30 sati putovao je do baze Dinama, krenuo je u šest ujutro, u 22 stigao u Istanbul, ujutro nastavio put i stigao oko podneva u hotel plavih. Robusni napadač u Zaprešić je došao oživiti karijeru nakon neuspjele epizode u portugalskom Belenensesu u koji se otisnuo još premlad i nedovoljno zreo. I bila je to suradnja na obostrano zadovoljstvo – pomogao je Inter Andriću, ali i Andrić Interu da napuni svoju blagajnu.

Trener Dinama tako je dobio sjajnog igrača, za 800.000 eura koliko će plavi platiti Interu, a potvrdio  je Bjelica da je Andrića želio još  od ljetos.

Da je zabavno na pripremama potvrdio je i Rrahmani u ulozi novinara, a sugovornici su mu bili Majer i Menalo…..

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *