Igor Tudor u Beleku traži formulu za formu Hajduk (video)

Nogometaši Hajduka stigli su u petak predvečer u svoju tradicionalnu zimsku bazu za pripreme u turskom Beleku. Krenuli su Bijeli avionom jutros iza 9 sati iz Zagreba preko Istanbula do zračne luke u Antalyji pa dalje autobusom do Beleka gdje su stigli oko 18 sati po hrvatskom vremenu (20 sati po lokalnom).

Hajdukovci su ove godine smješteni u Titanic Deluxe Golf Belek kompleksu koji će biti njihova pripremna baza sve do 25. siječnja kada je planiran povratak u Split. Trener Igor Tudor na središnji dio priprema poveo je ukupno 28 igrača , a s treninzima se počinje odmah u subotu ujutro.

Bijele su po dolasku dočekali njihov bivši suigrač i kapetan Zoran Nižić koji se sa svojim Akhmatom iz Groznog također nalazi u istom hotelu, baš kao i nekadašnji trener Hajduka II Marko Lozo koji trenutno obnaša funkciju pomoćnog trenera azerbajdžanskog Sabaha te njegov bliski suradnik i naš donedavni kondicijski trener juniorske momčadi Ivan Čuković.

Prvi pripremni susret Hajduk prema planiranom programu igra 14. siječnja protiv švicarskog Grasshoppera, zatim će 17. siječnja odmjeriti snage s mađarskim Honvedom, 20. siječnja s makedonskim Vardarom te za kraj 24. siječnja s ukrajinskim Dinamom iz Kijeva.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *