Iskrena ispovijest hrvatskog wunderkinda: ‘Sanjam povratak među Vatrene, sve ću učiniti za to’

Nakon lutanja po posudbama na koje su ga od 2018. na ovamo slali treneri Rome, Ante Ćorić konačno se vratio u hrvatski nogomet. Evo ga u Rudešu, najizglednijem kandidatu za ispadanje iz HNL-a, ali s jednim ciljem. Ćorić se želi vratiti na stare staze slave, s kojih je skrenuo nakon fenomenalnih partija u Dinamu.

Nije Ćorić igrao od ljeta, otkada je bez kluba. Zadnji natjecateljski susret odigrao je još u svibnju, kada je nastupao za švicarski Zürich. Otada, pamte se samo njegovi nastupi na kultnoj zagrebačkoj Kutiji šibica.

Za Rudeš je igrao u dvije utakmice, protiv Osijeka i Slaven Belupa, a niti u jednoj nije briljirao. No, kako je rekao u televizijskom gostovanju u emisiji Sport nedjeljom, želi se vratiti i pokazati da još ima što za reći u hrvatskim nogometnim okvirima, pa i šire.

“Svaki dan sanjam. Uvijek sanjam. Zato sam se i vratio, spustio sam se u glavi, što je najbitnije… rekao sam sam sebi da ću ići pet stepenica prema dolje, ako je to potrebno, da se vratim na razinu”, rekao je Ćorić u odgovoru na novinarsko pitanje sanja li povratak među Vatrene za koje je upisao četiri nastupa te s njima išao na Euro 2016. godine u Francusku.

Odgovori