Ivan Šuker: “Ne zanimaju me ljudi koji žive od Saveza i želim drugaćiju dimenziju hrvatske košarke!” (video)

Novi predsjednik HKS-a Ivan Šuker gostujući u emisiji “Sport nedjeljom” osvrnuo se na dobre i loše strane Eurobasketa i našeg angažmana na samom prvenstvu…

Ove godine zaista djelujemo kao momčad. Prvo su odlični bili Šarić iSimon. Tako dobra razdoblja igre pojedinih igrača nedostajala su nam u drugom poluvremenu. Jer, u utakmici s malim brojem koševa upravo takvi sjajni pojedinci rade preokret. Na našu žalost, Grci su imali takvog igrača u Spanoulisu, koji se uvijek pojavi kada je najpotrebnije za njegovu momčad. Bilo da igra za klub ili reprezentaciju. Presudilo je što su iz nekih naših pogrešaka Grci počeli postizavati velik broj koševa unutar reketa. A veći dio utakmice uspjelismo ih udaljiti od unutarnje igre što je jako čudno jer su grčki igrači fizički puno jači od naših.

Na kraju, moram reći da imamo jako talentiranu reprezentaciju s dvojicom 21-godišnjaka koji nose igru. Šarić i Hezonja imaju već sada lidersko samopouzdanje. Ne trebamo plakati nakon ovog poraza s Grcima, pokazali smo i protiv njih da imamo jaku momčad i odličnog trenera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *