Krunoslav Rendulić: “Ljut sam, jer u ovakvoj poziciji trebao bi biti bolji pristup mojih igrača!”

U prvoj utakmici 13. kola Prve HNL u Zagrebu je Lokomotiva slavila protiv Istre 1961 s 1-0 (1-0) i zadržala drugu poziciju

Lokomotiva je bila bolja momčad, ali su gol zabili tek u zadnjoj minuti prvog dijela sjajnim volejem Jana Lecjaksa. U 60. minuti Kastrati promašuje nemoguće s pet metara, da bi Puljani uzvratili s nekoliko opasnih situacija. U 76. minuti isključen je najbolji igrač Istre 1961 Argentinac Nazareno Mierez, A Puljani s igračem manje nisu mogli do boda….prilika da popričamo s novim trenerom Istre.

 

– Mojem dolasku prethodile su neke stvari koje su normalne u nogometu. Kuglica je pala na mene i ne preostaje mi ništa drugo nego zahvaliti se klubu na ukazanom povjerenju, uz nadu da ću to povjerenje opravdati te da ćemo na kraju svi biti zadovoljni. Drago mi je da sam dobio poziv iz kluba kao što je Istra 1961, u čijoj podlozi je jedan zdrav projekt. Da budem iskren, i sentimentalno sam malo vezan za Pulu jer sam ovdje prije 25 godina služio vojni rok. To je dodatni razlog zbog kojeg mi je drago da će moja samostalna trenerska karijera započeti baš ovdje, nije dvojio Krunoslav Rendulić, novi trener Istre 1961.
Rendulić je svoju dugačku igračku karijeru zaključio 2014. godine, nedugo prije nego što će napuniti 41 proljeće. I odmah se okrenuo trenerskoj. Bio je pomoćnik Draganu Skočiću u iranskom Fooladu i Luki Bonačiću u katarskom Al-Arabiju, a sad je stiglo vrijeme da zaplovi samostalnim vodama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *