Lucija i Ana Zaninović: “Želimo biti prve blizanke koje će osvojiti olimpijsku medalju!” (video)

Rio de Janeiru želim postići formu života, želim biti najbolja do sada. Naravno, ako me ozljede zaobiđu”, izjavila je Lucija Zaninović na konferenciji za novinare održanoj u Zagrebu na kojoj je predstavljena hrvatska taekwondo reprezentacija.

“Sada su svi turniri pripremni. Pred nama je u svibnju Europsko prvenstvo u Švicarskoj. Prije toga idemo na President Cup koji se u travnju održava u Bonnu, a ako trener ocijeni da nam treba još provjera ići ćemo na još neke turnire, ali ćemo se maksimalno čuvati od ozljeda. Filip Grgić je došao u Split, dobra je atmosfera i dobro se trenira, pobjednički, i mislim da možemo postići dobru formu”, dodala je Lucija koja je na OI u Londonu osvojila brončanu medalju.

“Dobro funkcioniramo i na treningu i van treninga, sezona je bila upitna s ozljedama koje sam imala, ali uspjela sam sanirati ozljedu i uspjela sam upasti na OI kao šesta”, kazala je Ana Zaninović.

“Mislim da konačno imamo sportsku zrelost i možemo očekivati medalje u Rio de Janieru. Kao što smo u Londonu bile prve sestre blizanke koje su se uspjele plasirati na neke olimpijske igre, želim da budemo prve sestre blizanke koje će osvojiti odličje na olimpijskim igrama”

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *