Predstavljena knjiga “Hrvatska u Brazilu!” (video)

Nešto više od godinu dana nakon Svjetskog prvenstva, predstavljena je knjiga Ivice Tomića pod naslovom Hrvatska u Brazilu. Vatreni su otvorili turnir s domaćinom pod svjetlima svjetskih reflektora, a potom su odmjerili snage s Kamerunom i Meksikom, a Tomić je fotografijama pratio sva zbivanja i ovjekovječio dojmove iz Brazila.

“To je bio moj san, otići u Brazil, još otkad smo pričali o Peleu. Cilj ove knjige je čista pozitiva, nema ničeg negativnog, osim dvije rečenice o sucu utakmice protiv Brazila. Nismo ni svjesni koliko nas tamo cijene, poštuju i vole. To je čudo, a svi koji su bili tamo, bili su na ponos i diku Hrvatske. Svi mi možemo biti ponosni na Hrvatsku i hrvatsku reprezentaciju”, rekao je Tomić.

Na predstavljanju knjige govorio je i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

“Ovo je knjiga koja nas vraća u lijepe trenutke. Zahvalan sam u ime  Hrvatskog nogometnog saveza, koji će uvijek pomagati ovakve projekte. Dobrodošli su, moramo raditi na povijesti jer iza nas ostaje mnogo mladih ljudi koji će gledati Kovača, Modrića, Mandžukića i drago mi je da je nešto ovako napravljeno”, kaže.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *