Prognoza Nogomet: NK Lokomotiva vs. NK Slaven Belupo

Ljubitelje nogometa očekuje uzbudljiv susret na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici 2. ožujka 2024. godine, kada će snage odmjeriti NK Lokomotiva i NK Slaven Belupo u Hrvatskoj nogometnoj ligi (HNL). Početak ove utakmice zakazan je za 15:00 H.

U ovoj utakmici, koja se igra u sklopu 25. kola SuperSport HNL, petoplasirana Lokomotiva dočekuje sedmoplasirani Slaven Belupo. Natjecanje je važno za obje strane jer se natječu za vitalne bodove lige, a obećava da će biti intenzivna i strateška utakmica.

Sa šest pobjeda, šest poraza i dvanaest neodlučenih utakmica u prethodne 24 utakmice, Lokomotiva je imala mješoviti učinak u ovoj utakmici. Nedavni rezultati za njih uključuju veze s Dinamom, Varaždinom i Osijekom; također su dobili 2-1 protiv Gorice i izgubili 4-0 protiv Rijeke. Zanimljivo, Lokomotiva je pokazala otpornost kod kuće, bez poraza.

S druge strane, Slaven Belupo je imao poteškoća u svoje 24 utakmice, pri čemu je 11 puta izgubio, 6 puta izjednačio i 7 puta pobijedio. Tu su nedavni rezultati nad Varaždinom (1-2) i Rudešom (0-4), pobjede nad Hajdukom (4-0) i Goricom (1-0), te remi protiv Istre 1961.

Na temelju analize učinka dviju momčadi, Lokomotiva je očito superiorna zbog svog besprijekornog rekorda na domaćem terenu. Prognoza utakmice za ovu utakmicu slijedi ovu shemu, a to znači da će u 25. kolu SuperSport HNL NK Lokomotiva svladati NK Slaven Belupo.

Značajno je da je Lokomotiva od momčadi poznate po davanju golova u svim smjerovima postala discipliniranija jedinica. Unatoč tome što je kod kuće završila na šestom mjestu, predviđa se da će Lokomotiva nastaviti svoj pobjednički niz, prema kladioničarskim savjetima. Prognoza je više u skladu s kombiniranom okladom, što znači da će domaćin pobijediti, ali se neće predati.

Ukratko, svi znakovi i prognoze upućuju na pobjedu NK Lokomotive u ovoj HNL utakmici. Navijači mogu očekivati uzbudljivu utakmicu jer se obje strane bore za pobjedu, ali opći je konsenzus da će prednost domaćeg terena i forma Lokomotive biti presudni za uspješan ishod 25. kola SuperSport HNL.

Odgovori