Slaven Bilić: “Obranio bi na Sorboni da je Modrić najkompletniji vezni igrač na svijetu!” (video)

Modrić je, naime, ponovno odigrao veliku ulogu i utakmicu europskih nogometnih velikana začinio fantastičnom asistencijom Karimu Benzemi u 24. minuti. I s 36. godina na leđima maestro oduševljava, a kraj njegovih čarolija još se ne nazire.

A onda se osvrnuo i na rad Bjelice…..Osijek ove sezone ima problema s realiziacijom, a Bjelici se postavlja pitanje bi li Osijek bio prvi da je netko od napadača zabio više od 10 golova.

“Ne znam što bi bilo kad bi bilo. Imali smo Miereza s 22 gola pa nismo bili prvi. Golovi su sada raspoređeni. Važno je da CaktašLovri Mance, koji je došao i zabio vrijedne golove, svi daju svoj doprinos. Vjerujem da ćemo svi zabijati do kraja sezone i na kraju se radovati. Ima sezona gdje imate napadača koji zabija sve, a onda dođe sezona u kojoj nije tako.”

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić gost je nedjeljne emisije Sport nedjeljom koju možete pratiti na našem Youtube kanalu SN TV Sport nedjeljom, na Sportskoj televiziji i ostalim partnerskim tv postajama….13:30 nedjelja

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *