Tino Patrlj BK Infinitus osvojio zlato u teškoj kategoriji na PH U22

Uspješno su odboksana finala na PH U22.počinje uzbudljivo, u drugoj rundi predanom borbom od strane Duje Antišića iz BK Pauk u kategoriji do 60kg, čime Filip Poturović iz BK Nova Gradiška postaje prvak seniora do 22god. u kategoriji do 60kg. Prekidom u drugoj rundi zlatno odličje je osvojio Erik Pijetraj iz Leonarda, a na isti način Petar Cetinić za BK Rijeka dolazi do prvog mjesta u kategoriji do 69kg. U uzbudljivom srazu dva člana istog kluba, u kategoriji do 75kg, Mladen Sobjeslavski odnosi pobjedu na bodove. U najborbenijem meču dana našli su se Matej Uremović i Leo Cvetković u kategoriji do 81 kg te su dodatno podigli atmosferu u ringu i zasluženo osvojili i pehar za najborbeniji par finala. U zadnjem finalnom meču, u teškoj kategoriji, Josip Biletić iz BK Zadar odnosi zlatnu medalju jednoglasnom odlukom sudaca. 19. godišnji TinoPatrlj koji je inače državni juniorski prvak u full kontaktu uspješno je odradio svoj drugi amarterski meč. Sa boksom je počeo prije tri mjeseca, a uz trenere poput Tonija Višića, Duje Poštenjaka,Marka Tomasovića i Lea Paurevića brzo napreduje te uzima titulu teške kategorije u kojoj je bez puno muke svladao Marka Ramljaka.    Brončanu medalju uzeo je i Marin Siriščvić što potvrđuje njihov odličan rad, drugo mjesto u ligi od ukupno trideset klubova i potvrda velike boksačke tradicije u Splitu.
Za najboljeg boksača prvenstva proglašen je Leo Cvetković iz BK Omega Zagreb a pehar je dodijelio Nenad Ivanković, Predsjednik Zagrebačkog boksačkog saveza.
Za najboljeg tehničara prvenstva proglašen je Mladen Sobjeslavski iz BK Leonardo, a pehar je dodijelio Bono Bošnjak, Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza.
Za najborbeniji par proglašeni su Matej Uremović iz BK Rijeka, i Leo Cvetković iz BK Omega Zagreb., a pehar je dodijelio delegat prvenstva, Dražen Kuhar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *