Vedran Ćorluka: “Dalić je drugačiji izbornik od drugih!” (video)

Na presici hrvatske reprezentaciju u Roščinu bili su slavljenik Vedran Ćorluka koji je protiv Argentine imao 100. nastup u najdražem dresu te Ivan Perišić. Vatreni u nedjelju u 15 sati lete za Sankt Peterburg.

Posljednju utakmicu u skupini vatreni igraju u utorak protiv Islanda. LUKA ODUŠEVIO ‘Modrić je najdominantniji igrač SP-a, u ovom trenutku bolji je od Messija’ Na presici hrvatske reprezentaciju u Roščinu bili su slavljenik Vedran Ćorluka koji je protiv Argentine imao 100. nastup u najdražem dresu te Ivan Perišić. Vatreni u nedjelju u 15 sati lete za Sankt Peterburg.   – Znate gdje igraju naši igrači i da veliki klubovi ne mogu bez njih. To znači da su svjetske klase i prve dvije utakmice su pokazali da su na nivou. I svi mi moramo tako nastaviti – rekao je Perišić i dodao: – Ovo je većini četvrto veliko natjecanje u nizu i sigurno imamo ogromno iskustvo. U Francuskoj smo igrali na visokom nivou, nedostajalo je malo sreće protiv Portugala i nadam se da će se nama sreća sada osmjehnuti.

– Luka i Ivan igraju u fenomenalnim klubovima i mislim da na ovom natjecanju igraju svoj najbolji, najzreliji nogomet. Jesu li najbolji vezni par SP-a? Za mene jesu, ali ja sam malo subjektivan pošto su naši – rekao je Ćorluka i nastavio:

– Slična situacija je bila i 2016. kad smo pobijedili Španjolce. Svaka utakmica je drugačija, pokazali smo mnogo puta da smo jaki, ali pokazali i da smo nepredvidivi – dodao je Vedran Ćorluka.

Odgovori