Veselin Vujović: “Na otvaranju Lige prvaka želim pobjedu nad Kielom!” (video)

Jučer je održan sastanak Upravnog odbora kluba s jednom točkom dnevnog reda – odnosi kluba i grada vezani uz Arenu. Gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport negativno je odgovorio klubu na traženje besplatnog korištenja Arene za pet utakmica Lige prvaka i tri utakmiceSEHA Gazprom lige.

– Upoznali smo članove Upravnog odbora, ali i nekoliko članova Skupštine kuba, sa problemima vezanima uz Arenu. Zaključak je da moramo biti pozitivni. Ohrabruje nas izjava gradonačelnika Milana Bandića da ćemo sigurno igrati u Areni. Tako da ćemo danas uputiti novi dopis Gradskom uredu za kulturu, obrazovanje i sport da nam izađu u susret i omoguće nam igranje pet utakmica Lige prvaka u najvećoj zagrebačkoj dvorani – izvijestio je Ančić.

Ovaj put klub neće tražiti da se u Areni igraju utakmice SEHA Gazprom lige protiv Vardara, Veszprema i Meškova. Uostalom, lani su zagrebaši ugostili Veszprem u Varaždinu, a Meškov u Osijeku.

Prvu sljedeću utakmicu zagrebaši će igrati 17. rujna kada im u goste dolazi njemački Kiel u 1. kolu skupine Lige prvaka. Lani su “plinari” iznenadili “zebre” i nadaju se da se povijest može ponoviti i u četvrtak. Naravno, ako može, u Areni.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *