(VIDEO) Marko Tolić: „San mi je jednog dana zaigrati za reprezentaciju!“

Marko Tolić za Lokomotivu je u HNL-u debitirao  kao 18-godišnjak, a onda su krenule posudbe u Lučko, Dragovoljac, Sesvete, pa Goricu. Bilo je teških trenutaka, no Marko nije odustajao. U Sesvetama je bio sjajan! Kao veznjak zabio je 23 pogotka i bio je ponajbolji igrač 2.HNL. Vjerovao je da će se naporan  rad negdje vratiti što je i potvrdio u prošloj polusezoni kao igrač Lokomotive s nekoliko maestralnih pogodaka.

Na samom početku razgovora s nama je podijelio kako je provodio dane tijekom koronakrize. Kaže da je jedan od onih koji iz svega pokušavaju izvući samo pozitivno, pa tako i iz ove situacije, koja je zaustavila cijeli svijet.  Najviše vremena provodio je sa svojim najbližima, no isto tako i redovno je trenirao kod kuće.

Smatram da je svakom igraču ova bila jedna odlična prilika da se ipak ponovno poveže s onima kojima su najbitniji, s onima koje ponekad zanemarujemo i mislim da sam u tome jako dobro uspio.

Što se tiče odnosa njega i kluba u kojemu je trenutno, otkriva kako su se svi nesporazumi riješili te da su se uspjeli dogovoriti oko nekih stvari. Planira nastaviti tamo gdje je i stao te nastaviti s odličnim igrama, odnosno svojim radom.

Ja kao mladi igrač i igrač koji potječe iz mlade ekipe mogu samo reći da je ovo nama svima jedna ogromna šansa, u situaciji gdje najbolja ekipa iz lige ispala. Ostali su Osijek, Rijeka, Belupo i mi i mislim da je ovo savršena prilika da ugrabimo ono što po mome mišljenju realno, a to je finale. – ističe Tolić

Svaki nogometaš ima snove, Marko Tolić kaže kako mu je san jednog dana zaigrati za reprezentaciju. Prema njemu idealno bi bilo na nekom velikom natjecanju. To je san kojem teži i kada to ostvari naglasio je da će tada onda moći reći da je ispunio svoj cilj u nogometu.

 

 

Piše: Antonia Rihtarić

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *