Vodio je Hajdukovu ‘dicu’ do finale Lige prvaka, a sada je poslao jasnu poruku čelnicima kluba

Nakon ulaska u finale Uefine Lige mladih, napustio je Hajduk, otišao u Široki Brijeg, a od veljače je, nakon Jarnijevog istupa i smjene, sjeo na njegovo mjesto izbornika U-17 hrvatske reprezentacije, s kojom je prije par dana ostvario veliki uspjeh plasmanom na Europsko prvenstvo na Cipru.

Sada je kao gost emisije Sport nedjeljom, najavio najveći hrvatski derbi, između Hajduka i Dinama (subota, 19.30 sati, MAXSport 1, MAXtv).

‘Derbi je uvijek derbi. I u njemu mogu biti sva tri znaka. Ovisi. Jedna lopta, jedan potez, pojedinačna inspiracija. Ili nesmotreni start, odnosno crveni karton. Teško je prognozirati takvu utakmicu. Bilo da se igra u Splitu, bilo da se igra u Zagrebu. Jako će biti bitne taktičke prilagodbe obojice trenera. Veselim se pogledati tu utakmicu’.

‘I ja kad sam igrao protiv Hajduka, mislio si, pričekaj 20 minuta, pa će im publika početi zviždati. Sada ih publika podržava i nosi. Hajduk ima jako kvalitetnu ekipu, jako puno dobrih pojedinaca. Tako da je Hajduk konkurent za naslov. I borit će se do samog kraja’.

‘Hajduk je meni puno dao. Svako dijete iz Splita sanja zaigrati u Hajduku, a kad više ne može igrati, da bude trener Hajduka. Ja sam u tom trenutku shvatio da neću biti tu gdje želim, i da je bolje da odem. Sada to možda nije bio logičan slijed, ali valjda bude jednog dana. Hajduk je moj klub i ja se nadam jednoga dana, kada dođe vrijeme, da ću biti trener Hajduka’, poslao je Budimir jasnu poruku čelnicima kluba.

Odgovori