Zdravko Mamić: “Nemam problema da se pomaže drugima, ali ne dam da se pljuje po Dinamu i Zagrebu!” (video)

-Znam da je ova konferencija najgora stvar koju sam mogao napraviti u životu, na mene će se sad spustiti neviđena lavina, ali ipak sam je odlučio održati, rekao je Mamić pa nastavio.

– Dinamo nije zaslužio ovakav tretman. Sve naše pretvara se u negativno, a sve što naši rivali naprave u pozitivno. Pročitao sam jedan tekst čiji je sukus ”politika je spašavala Hajduk, ali mu nije donosila titule kao Dinamu”. Zamislite vi to. Koja je to inverzija, travestija i zamjena teza! Hajduk 13 godina nije osvojio prvenstvo, a to se pretvorilo kao da je 13 puta osvojio Ligu prvaka. – Svi govore protiv Dinama, a Dinamo se ”ne bi štel mešati”. Ma zbog toga se moraju uključiti. Gdje je Dinamova uprava? Gdje je trener, gdje su igrači? Gdje im je prkos? Gdje su ti BBB-i, čuvari zagrebačke časti? Ali ja neću šutjeti, ja ću pričati dok me ne ubiju! Dinamo je posljednjih godina najoštećeniji klub u Hrvatskoj! Ove sezone su nas devet puta zakinuli! Ali mi svi šutimo o tome. Od sada više nećemo. Svi će govoriti o tome – trener, igrači, Uprava… Ili nitko od njih, skupa sa mnom, više neće biti u Dinamu.

Pojedinci zagađuju Hajduk, sebe, ali i temelje hrvatske države. U tome prednjači Dražen Lalić. On je na promociji spomenute knjige kao najvećeg Hajdukova predsjednika istaknuo Tita Kirigina. Iako je spomenuti za vrijeme Drugog svjetskog rata ubio hrvatskog domoljuba Vojka Krstulovića.   Drugi hajdukovac kojeg se veliča jest Ante Jurjević – Baja. On je također ubijao hrvatske domoljube, ali nakon Drugog svjetskog rata. Hajduku su se opraštali porezni dugovi, svi smo plaćali da bi se oni otpisali. Hajduk je 12 godina radio preko fantomskog računa Sirio sport. Nekad je taj račun bio u Austriji, nekad u Italiji. Dalmatinci vole repku, ali orjunaška klika ne! Bolesni orjunaši žele zatrovati hrvatsku reprezentaciju!

Nemam problem s tim da Sanader pomaže Hajduku, da mu Jadranka Kosor otpiše 143 milijuna poreznog duga, nemam problema s tim da Torcida pred Banovinom prijeti i traži da se Hajduku odobri kredit. Ali imam problema s tim da pljujete po Dinamu i Zagrebu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *