Zlatko Mateša: “Spreman je prijedlog da sport uđe u resor Ministarstva turizma!” (video)

Predsjednik HOO-a Zlatko Mateša gostovao je u emisiji Sport nedjeljom  i otvoreno govorio o financiranju sporta i preraspodjeli sredstava, o odnosu sa Ministarstvom, o Sportskoj TV, o TV pravima koja u hrvatskoj zastupaju neke druge zemlje, o mogućem pripojenju sporta u Ministarstvo turizma, o hrvatskom nogometu i mnogim drugim temama….. Istaknuo je kako je HNS jedna od najuspješnijih organizacija, ali i dodao da mora srediti odnose prema nekim klubovima. 

Postoji problem koji se tiče navijača, odnosa navijača prema klubovima i odnosu HNS-a prema pojedinim klubovima i na to se moramo usredotočiti. Mislim da postoje svima prihvatljiva rješenja, a da bi se do njih došlo, moraju svi razgovarati bez ikakvih tenzija, a Hrvatski nogometni savez mora imati jednak odnos prema svim klubovima, neovisno o njihovoj financijskoj situaciji.

Tko su vlasnici prava na hrvatski sport?, zašto se je dosta toga prelomilo baš preko Sportske TV, koja je u “prepucavanju” znatno oštećena….MOO donio je odluku o osnivanju Olimpijskog TV kanala koji će biti svijetske pokrivenosti, a u njega će se uložiti preko 500milijuna dolara….sve to,  a i ostale komentare poslušajte u video isječcima

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *