Zoran Gobac: “Svi smo krivi, a nisu u redu negativni komentari koje si dopuštaju bivši izbornici i igrači!” (video)

Kad se sve malo sleglo, ali još pod dojmom poraza od Poljske Zoran Gobac hrvatskoj je javnosti objasnio kako je došlo do ispadanja sa SP-a. Hrvatskoj predstoje važne utakmice za plasman od 5. do 8. mjesta. Samo sedam reprezentacija ide u kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju koje su na rasporedu već sljedeće godine.

– Ispunili smo prvi cilj. Bitno je samo da pokušamo biti peti kako bismo bili domaćini kvalifikacijskih grupa. Je li ovo uspjeh ili neuspjeh, pokazat će analiza. Nećemo bježati od pitanja, ali činjenica je da smo ostvarili prvi cilj – rekao je Zoran Gobac. Prvi čovjek hrvatskog rukometa analizirao je što je pošlo po krivu.

– U struku ne želim previše ulaziti. Ali imamo previše igrača koji igraju u jednom smjeru. Na ovakvom turniru to je neodrživo. Naš najbolji igrač došao je na turnir izmoren bolešću, nije uspio završiti liječenje i to je jedan od uzroka, ali nije opravdanje za poraz. Domagoj je došao na SP, a morao je prekinuti liječenje i hvala mu na tome.To je jako opasno, ponavljam, jako opasno. Mi ćemo sada inzistirati u njegovom klubu da što prije obavi te operacije – rekao je Gobac…..više pogledaje u video isječku

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *