Ante Ćorić: “Prodan sam u Romu no moj san je Dinamo” (video)

Jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa Ante Ćorić (23) trenutačno igra u Olimpiji iz Ljubljane gdje je iz velike Rome došao na posudbu, a za Sport nedjeljom dao je intervju u kojem je rekao da bi cijeli život mogao igrati u Dinamu. 

Ćorić je imao problema s ozljedama, ali se oporavio i vratio na nogometne terene. 

– Ponosno nosim svaki grb gdje god da igram te dajem sve od sebe. Počeo sam igrati, osjećam se super i klub je stao iza mene dok im, s druge strane, ja to vraćam na terenu – rekao je Ćorić i dodao:

– Ozljede su me u posljednje vrijeme satrale. Nisu to velike ozljede, ali ti uzmu dva do tri mjeseca, što je u nogometu puno. 

Talentirani nogometaš svojevremeno je bio Dinamov igrač budućnosti, ali njegov igrački napredak nije išao u poželjnom smjeru. 

– Najveći problem u Dinamu je bilo što se previše igralo preko mene i preko sredine igrališta. Kad sam došao u veliki klub kao što je Roma, prozvali su me novim Modrićem i tko god da me usporedio s njim ja mu se zahvaljujem. U velikim klubovima vi ste samo jedan od velikih igrača, a u Dinamu je to bilo drugačije – objasnio je Ante i dodao:

– Žao mi je što je tako završilo, ali moj san je bio igrati za Dinamo. Sad sam se naježio. Oni koji kažu da sam htio pobjeći iz Dinama ne znaju što se dogodilo jer to nije istina. Cijeli bih život igrao u Dinamu i tamo bih se uvijek vratio. Samo doviđenja, nikad zbogom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *