Dinamo, Rijeka, Osijek i Hajduk pripreme… (video)

*Nogometaši Hajduka vratili su se sa Brača gdje su u mjestu Postira devet dana trenirali i odigrali jednu pripremnu utakmicu u sklopu središnjeg dijela priprema za proljetni dio sezone, a onda su u okviru zimskih priprema remizilrali s Croatijom iz Zmijavaca.
*Osijek je imao kvalitetnu „generalku“ s MOL Fehervarom (2:2) kojom je zaključio pripreme u Rovinju. Vidjeli smo puno šansi, udaraca i pokušaja Bijelo-plavih koji su bili vrlo aktivni i zaslužili pobjedu s obzirom na prikazano. Međutim, neke pogreške u defanzivnom dijelu igre su omogućile i suparniku da postigne dva pogotka, tako da je subotnji ogled završio neriješenim rezultatom.
*Nogometaši Rijeke uvjerljivom pobjedom protiv Budafokija zaključili su pripreme u Umagu.

Trener Simon Rožman imao je razloga za zadovoljstvo, posebice u prvih 60 minuta kada je Rijeka nadigrala mađarski sastav.

– Zadovoljan sam pripremama. Imamo dosta igrača u dobroj formi iako nam nedostaju neke stvari. Spremni smo za ono što nas čeka u drugom dijelu, rekao je trener Simon Rožman.
*Momčad Dinama okreće se nadolazećim ispitima u domaćim i europskim natjecanjima. Od 19. siječnja do 28. veljače pred igračima je čak 11 utakmica, 9 prvenstvenih ogleda i dva susreta 1/16 finala UEFA Europa lige.
U periodu od 10. do 16. siječnja 2021. na nogometnim terenima sportskog centra Arena Hospitality Group u Medulinu održati će se 7. nogometni turnir “Arena Cup 2021”. Organizator Arena Cupa je turistička zajednica općine Medulin, dok je hotel Arena Hospitality Group, Park Plaza Belvedere u Medulinu, domaćin smještaja svih ekipa turnira. Na ovogodišnjem turniru igrati će četiri momčadi svaka sa svakom i to Istra 1961, Lokomotiva, Šibenik i Međimurje.

Turnir se održava tijekom pripremnog ciklusa momčadi za predstojeći proljetni dio sezone, te će pored utakmica momčadi odrađivati niz pripremnih treninga. „Arena Cup“ je sada već tradicionalan turnir koji okuplja vrhunske nogometne klubove, ali pored klubova na turniru Medulin su za pripreme odabrali još nekoliko klubova, među kojima je i Gorica, a ujedno će na istom mjestu biti održan sada već u Medulinu tradicionalan seminar sudaca HNL-a.

pripremio Damir Kišić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *