Fabijan Komljenović sportski direktor Olimpije! (video)

Fabijan Komljenović (51), Olimpijin sportski direktor, dočekao nas je u slovenskoj prijestolnici. Ranojutarnje ispijanje kave u baru hotela, preko puta blještavog modernog zdanja na desetak katova, Komljenovićeva je svakodnevna rutina.

Jutra su mu najčešće rezervirana za kolegije s Milanom Mandarićem. Već nekoliko mjeseci Komljenović je desna ruka tog uspješnog poslovnog čovjeka koji se, prije nekoliko godina, preselio u Sloveniju i kupio nogometni klub Olimpiju. Petnaestak je godina Komljenović proveo u Dinamu kao trener u omladinskoj školi. S ponosom kaže da je, u klubu koji mu je dao sve, proveo praktički pola života.

Kako mu je surađivati s Mandarićem? – Sjajno. Kliknuli smo vrlo brzo. Žao mi je što naša suradnja nije započela i prije. Svaki dan provodimo po nekoliko sati skupa. Svako jutro imamo kolegije. On voli znati sve što se događa oko kluba. Svaki, najsitniji detalj. Velika mi je privilegija raditi s takvim čovjekom. Samo da sjediš i piješ kavu s takvim čovjekom, naučit ćeš…više u video prilogu!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *