Ferrer: Sve ovo želim što prije zaboraviiti

Imao je kod vodstva 6-5 u trećem setu meč-loptu na servis suparnika Andyja Murrayja, ali je “živi poen” prekinuo misleći da je loptica udarena od strane britanskog tenisača izašla izvan okvira terena, što bi bio kraj meča.

No, loptica je bila dobra, Ferrer je izgubio potom taj gem, a kasnije u tie-breaku osvojio samo jedan poen za novi poraz u finalima. Naime, Ferrer je došao do omjera 0-13 u finalnim mečevima kada su suparnici bili igrači iz kruga pet najboljih na svijetu.

– Bio je to posve otvoren meč, od početka do kraja. Imao sam šansu, imao sam meč-loptu. Loptica je u tom trenutku stvarno bila blizu outa, mislio sam da je vani, zato sam pozvao provjeru. Šteta, bio je krivi trenutak da to napravim, ali što sad. Želim što prije zaboraviti sve to – rekao je deprimirani Ferrer i dodao:

– Imao sam veliku šansu. Osjećao sam od početka turnira da mogu osvojiti Miami, pogotovo kada su se neki rezultati posložili. Ništa, neću previše razmišljati o svemu. Idem dalje, nastaviti raditi na sebi jer mogu biti još bolji – zaključio je od ponedjeljka opet četvrti igrač na svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *