HRVAČKI GRAND PRIX ZAGREB OPEN: Zlato Dominiku Etlingeru i Boži Starčeviću (video)

U subotu je u Zagrebu održan jedan od pet najjačih hrvačkih Grand Prix turnira u Europi, Zagreb Open 2015.zlatna odličja za Hrvatsku su osvojili u kategoriji do 66 kilograma, Dominik Etlinger i u kategoriji do 75 kiograma Božo Starčević.Ivan Lizatović iz Hrvačkog kluba Lokomotiva je u kategoriji do 59 kilograma nesretno izgubio u finalnoj borbi i osvoji drugo mjesto. Isto se desilo Nenadu Žugaju, koji ima broncu s Europskog prvenstva 2013. godine i reprezentativcu Ivanu Lavriću. Svejedno odličan rezultat.

Odlično organiziranom međunarodnom sportskom događaju pod pokroviteljstvom krovne svjetske hrvačke organizacije FILA prisustvovao je i olimpijski pobjednik, sportski velikan te direktor hrvačke reprezentacije Vlado LisjakKvalifikacijske borbe počele su rano ujutro, finalne borbe krenule su od 18 sati nakon svečane ceremonije otvaranja uz prisustvo brojnih sportskih i političkih dužnosnika.

 Natjecalo se čak 105 hrvača iz petnaest zemalja. Od sportaša iz Sjedinjenih američkih država, Francuske, Bjelorusije, Ukrajine, Italije, Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, Tunisa, Austrije, Izraela, Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, u finalnim borbama najviše je bilo bjeloruskih hrvača.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *