Lakić: Debi je bio nestvaran, no ne smijem sada stati

Nakon 18 mjeseci očaja u Wolfsburgu i Hoffenheimu Lakić je konačno dobio priliku zaigrati od prve minute, te nije potratio ni trenutak vremena. Zabio je oba pogotka u 2-0 pobjedi Eintrachta u Hamburgu, a imao je čak i priliku postići hat-trick!

Sva frankfurtska svjetla uperena su sada u već pomalo zaboravljenog napadača, od kojeg se mnogo očekuje ove subote kada u Frankfurt dolazi Nürnberg.

– Debi je bio nestvarno dobar. Bit će utakmica u kojima mi ništa neće polaziti za nogom, ali ću i u tim susretima davati sve od sebe – rekao je Lakić, koji će se odsada morati nositi s velikim pritiskom očekivanja frankfurtskih navijača.

– Idem utakmicu po utakmicu. Ne gledam ih kao nešto veliko, a tako sam pristupio i prošloj. Rekao sam sam sebi: Što bude, bit će. Vjerojatno je zato sve prošlo u najboljem redu – otkrio je hrvatski napadač, te nastavio;

– Ne smijem sada stati. Naši navijači su gladni novih pobjeda i dat ću sve od sebe da ih svojim igrama i osiguram – rekao je rođeni Dubrovčanin, koji se vrlo brzo uklopio u novu okolinu.

– Jako mi se sviđa u Frankfurtu i mogao bih se zamisliti ovdje jedno duže vrijeme – zaključio je Lakić koji će na posudbi u Eintrachtu ostati do ljeta 2014. godine.

 

Odgovori