Marin Čilić: “Đokovića podržavam, a to što su mu napravili u Australiji nije normalno!” (video)

Nakon što je objavljen natječaj za četvrtu generaciju stipendista, na Zakladu Marin Čilić pristiglo je više od 100 prijava talentiranih mladih sportaša i glazbenika iz svih krajeva Hrvatske.

Marin Čilić je uručio 10 stipendija za klasične mlade glazbenike i 10 stipendija za mlade sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu.

Nama prilika za jedan duži razgovor(možete pratiti u nedjelju 13:30 Sportska tv ili YouTube kanalu), ali i u početku osvrt na australsku avanturu:

Presretan sam što ovi mladi i uspješni ljudi, koji imaju ogromnu ljubav prema svojoj strasti, bila ona sport ili glazba, obasjavaju naše društvo i motiviraju nas svojim primjerom, da nastojimo biti najbolje verzije sebe. Ljudi me znaju pitati zašto Zaklada, zašto se uopće s tim “opterećujem” pogotovo jer se još uvijek bavim tenisom koji zahtijeva puno odricanja? Evo upravo zato. Ovi mladi stipendisti su razlog zašto me ovo čini sretnim i ponosnim. Kad čitam njihova motivacijska pisma, kroz riječi osjetim koliku ljubav i strast imaju za ono čime se bave, koliko je tu prepreka, odricanja, a svjestan sam koliko je trnovit i težak put do zvijezda. Tako da, mi iz Zaklade Marin Čilić, želimo biti odskočna daska na njihovom zahtjevnom putu, da ih nagradimo za sve dosadašnje uspjehe i pokusamo ih potaknuti da zapnu još jače u nastavku njihovog puta prema snovima – izjavio je Marin Čilić.  

Odgovori