Međunarodni nogometni turnir Bubamara-Total TV kup 2019. (video)

Odrađen je još jedan tradicionalni međunarodni nogometni turnir Bubamara-Total TV kup 2019. Turnir za klince do 10 godina na stadionu Sv. Josip Radnik u Sesvetama ove je godine okupio 32 momčadi iz 11 država, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Slovenije, Srbije, Italije, Mađarske, Bugarske, Češke i Makedonije i Velike Britanije.

– Ovo je jedan od najjačih turnira u regiji za ovu generaciju. U proteklih devet godina na turniru je sudjelovalo oko 4200 igrača iz 12 država i 100 klubova. Na kvalifikacijskim turnirima u Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Hercegovini sudjelovalo je čak 48 momčadi. Cilj turnira je da se djeca druže, upoznaju s vršnjacima iz različitih država, te da sklapaju prijateljstva. Turnir je edukativnog karaktera i usmjeren je razvoju igre. Sva djeca će dobiti medalje i priznanja, bez obzira na rezultat – istaknuo je Stipe Tokić, glavni organizator turnira.

Ove godine po prvi puta stigli su gosti iz Londona i to Pro Touch soccer academy, a također je stigao i glavni organizator Gothia Cupa za Kinu Jeff Wu sa pozivnicama za jedan od najvećih turnira takve vrste u svijetu! Više u video prilogu.

Odgovori