Mirko Barišić: Trenutno se događa jedan od najvećih pritisaka na Dinamo (video)

Novi Dinamov kalendar posvećen najvećoj generaciji Dinama, jer 2017. slavi se 50 godina od tog povijesnog uspjeha, a kalendar je samo početak obilježavanja te obljetnice…cijeli je kalendar posvećen toj najvećoj generaciji Dinama, jer 2017. slavi se 50 godina od tog povijesnog uspjeha, a kalendar je samo početak obilježavanja te obljetnice.

Emotivno su o tim danima govorili Slaven Zambata i Zlatko Škorić, a s pažnjom su ih slušali njihovi suigrači među kojima je bio Rudi Belin kojeg dugo nismo vidjeli u javnosti.

– Mi nismo mogli s manje od 28 godina otići u inozemstvo, bili smo stalno zajedno, družili se, jedni drugima bili kumovi. Danas je to drukčije, ali naša generacija, kao malo tko, daje najveću moguću podršku današnjem Dinamu – kazao je Žoga Škorić, pa i pustio suzu.

Dobili su današnji plavi (predstavljao ih je kapetan Domagoj Antolić) veliku podršku legendi. No ona nikad i nije bila upitna, samo ovaj Dinamo, da bi bio bolji nego što jest, prije svega treba stadion. Tu im legende ne mogu pomoći.

Odgovori