Pronašli smo mobilnu aplikaciju koju svaki zaljubljenik u sport mora instalirati – Rezultati!

Bez obzira da li samo povremeno pratite sportska zbivanja ili ste pravi zaljubljenik u sportske terene, a osobito ako ste posjetitelj kladionica, mobilna aplikacija Rezultati je definitivno aplikacija koja bi vas trebala zanimati. Uz nju više nikada ne morate propustiti utakmicu svog omiljenog kluba ili parove koje ste odigrali u kladionici. Uz aplikaciju Rezultati omiljene klubove možete pratiti uživo sa svog dlana. Aplikacija prati rezultate preko 30 sportova i preko 5000 natjecanja. Čak pokrivaju i sve popularnije esportove pa nema potrebe naglašavati da pokrivaju i popularne nogometne “lige petice” ;).

Dizajn je prilagođen kako bi se svaki korisnik što lakše koristio samom aplikacijom. Nije potrebno posebno objašnjavati samo sučelje aplikacije i upravo ta jednostavnost je jedna od većih prednosti ove aplikacije. Kada želite na brzinu provjeriti rezultat nekog susreta sigurno ne želite prolaziti kroz brojne izbornike već vidjeti pregled rezultata, a upravo to nudi ova aplikacija.

Još jedna odlična opcija ove aplikacije je dodavanje susreta i momčadi u izbornike “Moje utakmice” i “Moje ekipe”. Jednostavno označite susrete, odnosno momčadi koje želite pratiti i aplikacija će vas zvučnim notifikacijama obavještavati o promjeni na terenu. Čak će vas i upozoriti prije početka utakmice kako biste bili spremni kada igra vaš omiljeni tim.

Kratki pregled glavnih karakteristika aplikacije:

– brzi i točni rezultati uživo za preko 30 sportova

– opcija Moje utakmice sa push obavijestima rezultata, postava, crvenih kartona i dr.

– biranje najdražih natjecanja

– komentar uživo za najpopularnije lige

– detaljne ligaške tablice i tablice s najboljim strijelcima + ždrijebovi za sve sportove

– detaljna statistika za nogometne utakmice – uključujući i početne postave, strijelce, kartone i zamjene

– uživo statistika za odabrane sportove, npr. praćenje meča poen po poen u tenisu

– tražilica pomoću koje lakše možete pronaći željeni meč ili tim

 

Aplikaciju možete skinuti za iOS i Android sustave. Za Android sustave postoje dvije verzije aplikacije, Rezultati i Rezultati PLUS. Sve verzije aplikacije su u potpunosti besplatne. Jedina razlika između te dvije verzije je da Rezultati PLUS nudi i tečajeve za natjecanja svih popularnijih online kladionica te video sažetke utakmica.

 

Kratki zaključak je da Rezultati svakako zaslužuju vašu pažnju. Ako pratite sport, pa makar i samo povremeno, instalirajte ju i dajte joj šansu, neće vas iznevjeriti.

Android aplikaciju možete preuzeti na sljedećem linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.Rezultati_com&utm_source=Rezultati&utm_medium=web&utm_campaign=Android_appSkraćeni link: https://goo.gl/aFdUWi

 

Aplikaciju možete preuzeti na sljedećem linku:https://itunes.apple.com/hr/app/rezultati-uzivo/id767412512?utm_source=Rezultati&utm_medium=web&utm_campaign=iO_app

Skraćeni link: https://goo.gl/MhFevr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *