(VIDEO) Antonio Jordano: „Ovo je bila za mene najbolja sezona!“

Dosta smo se naslušali priča kako Hrvatska košarka nije u ovih 20 godina izbacila niti jednog organizatora igre, pa treba li nam stranac, koji bi on mogao biti i koliko bi ga trebali platiti. Možda bi bilo bolje da smo se ranije okrenuli prema domaćim igračima i dali im šansu, upravo i ono što radi Hrvatski košarkaški savez trenutno. Antonio Jordano je prošlo ljeto dres Cedevite zamijenio dresom Vrijednosnica Osijek. Iz narančastog se presvukao u žuti i pogodio!

Bila je to velika promjena za ovog 20-godišnjaka, koji je osim promjene sredine, bio i dio mlade reprezentacije koja je osvojila 7.mjesto na EP. Osijek se pokazao kao pun pogodak, a kruna svega je bila titula najboljeg strijelca lige (18.9 poena), nakon 20 odigranih utakmica Premijer lige.

Nije da sam nešto previše pratio hoću li biti najbolji igrač, najbolji strijelac i to, nego fokus mi je bio otići u sredinu gdje ću dobiti prvo minute i kroz te minute razvijati se da vidim mogu li se uopće nositi na tom nivou. Na kraju mi se otvorilo to da sam postao nositelj ekipe i najbolji strijelac. I meni je ovo bilo neko pozitivno iznenađenje.

 

 

 

Piše: Antonia Rihtarić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *