Zadnje dvije godine Hajduk ima jakog aduta u Lukši Jakobušiću. On je vođa, Napoleon.

BIVŠI hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ osvrnuo se na događaje u Hajduku i istaknuo što misli da su bili ključni trenuci koji su splitsku momčad doveli na vrh ljestvice SuperSport HNL-a. Hajduk, podsjetimo, u ovom trenutku ima tri boda više od drugoplasirane Rijeke i sedam više od Dinama, pred kojim je još jedna zaostala utakmica.

“Mislim da Hajduk u zadnje dvije godine ima jakog aduta u Lukši Jakobušiću. Mislim da je on vođa, Napoleon. Došao je i promijenio sve, od čistačice, svih, da mogu vjerovati da oni to mogu”, rekao je Vranješ što misli o predsjedniku splitskog kluba gostujući u emisiji Sport nedjeljom koju možete pogledati na Maxsport1 u nedjelju 13:15 sati ili na Youtube kanalu od 13:30

“U Dinamu u ovom trenutku imate jednog igrača koji može odgovoriti europskim standardima, a to je Martin Baturina. Hajduk ima dva-tri ozbiljna igrača i ciljano se pojačava svakih šest mjeseci. Po meni Hajduk ima najbolju situaciju da bude prvak, ali ne bih otpisivao ni Rijeku. U sjeni je, čeka, ima trenera koji je zeznut, pozitivan luđak. Ima šansu na Poljudu. Ako Hajduk pobijedi u derbiju s Rijekom, treba Dinamo stići onda tih, koliko, deset bodova, s utakmicom-dvije manje…”, dodao je Vranješ.

Odgovori