Zubčić: Solidan nastup, moglo je bolje u prvoj vožnji

Najvažnije je bilo probiti led na ovom prvom slalomu sezonu, izjavio je hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon 14. mjesta u slalomskoj utrci Svjetskog kupa u austrijskom Gurglu.

„Zadovoljan sam rezultatom, bio je ovo solidan nastup premda je moglo bolje u prvoj vožnji. Ukupno je to ipak bio dobro odrađen posao. Idemo dalje, pripremiti se za utrke koje slijede. Ljut sam zbog ovih zelenih aktivista koji su utrčali u ciljnu ravninu, zbilja su zeznuli sve ostale koji su čekali još na startu. Srećom, jednom sam pogodio grudom ako ništa drugo“, izjavio je Zubčić, a donekle zadovoljan nastupom bio je i Samuel Kolega koji je u Gurglu zauzeo 22. mjesto.

„Daleko od toga da sam super zadovoljan, ali bilo je u redu. Postojala je i mala nervoza na startu utrke, ali bodovi su tu. Odradio sam solidnu utrku, bez neke velike pogreške i idemo dalje. Svaka čast Austrijancima koji su osvojili prve tri pozicije, to je baš rijetkost, a ovo što su napravili pojedinci s utrčavanjem pri kraju utrke stvarno je ogromna glupost“, komentirao je Kolega.

Pobjednik prvog slaloma bio je Austrijanac Manuel Feller, dok su iza njega slijedili sunarodnjaci Marco Schwarz i Michael Matt.

Odgovori