Ante Čačić jednoglasno od strane HNS-a izabran za izbornika nogometne reprezentacije! (video)

Na konferenciji za medije nakon sjednice IO-a pojavio se predsjednik HNS-a Davor Šuker.

– Izbornik je imenovan jednoglasno, razgovarali smo, promislili smo i došli do najboljeg rješenja. Zadovoljan sam kao i svim prijašnjim izborima koje smo odgovorno, na čelu sa mnom, napravili, a to je da izaberemo izbornika koji će voditi vatrene na Europsko ili Svjetsko prvenstvo, započeo je Šuker konferenciju za novinare pa nastavio:

– Obično smo imali kriterij da vjerujemo u izbornika. Niki Kovaču dali smo samo dvije utakmice. Apeliram na zajedništvo svih segmenata društva, bilo će proći ove dvije utakmice. Ugovor je do 31. srpnja 2018.

Šuker je odbio odgovoriti s kojim se kandidatima razgovaralo “jer ne bi bilo pošteno prema Čačiću”, a nije otkrio ni tko će biti u stožeru. To će, kaže Šuker, otkriti sam Čačić na konferenciji koja će se održati sutra u 14 sati. Komentirao je i to što će Romeo Jozak sjediti na klupi.

– Kao i dosad, uvijek bi se tražile neke primjedbe HNS-u ili loš rad IO-a. To nije ništa loše. Čovjek neće sastavljati momčad, bit će na klupi. Ne vjerujem da bi on htio da ima suflera. Zašto ne bih sjedio na klupi, i nama i vama uinteresu je da odemo na EP. Još nisam vidio da izbornik stavlja lošijeg igrača umjesto boljeg, dodao je čelnik  HNS-a pa sve priveo kraju:

– Čestitam Dinamu na prekrasna tri boda u Ligi prvaka, zaključio je Šuker konferenciju.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *