Damir Krznar:”Hvala svima koji su vjerovali”

Nakon što je obranio naslov hrvatskog prvaka, Dinamo će svoj europski put započeti u kvalifikacijama Lige prvaka, dok će Osijek, Rijeka i Hajduk igrati u kvalifikacijama Konferencijske lige.

Krznar će u pripreme krenuti s oko 45 igrača jer se niz njih vraća s posudbi i tek treba odlučiti kojih će 30 voditi na pripreme. Većina ulaznih transfera obavljena je zimus i ovog ljeta neće biti većih dolazaka.

Dinamo počinje s pripremama na dan kad tek počinje Europsko prvenstvo i ako naša reprezentacija ode daleko u natjecanju, Krznar neće imati najbolje igrače na raspolaganju. K tome, kad počne prijelazni rok budno će Krznar brojiti igrače u svlačionici jer plavi su postali tražena roba nakon sjajnih europskih izdanja posljednjih sezona. Možda je šansa da svi ostanu na okupu s obzirom na činjenicu da su igrači Dinama prilično skupi i teško da će bilo tko iz udarne postave moći otići za manje od deset milijuna eura. A pandemija je ostavila trag i na blagajnama europskih klubova i svi će morati paziti kako troše novac. Doduše, može i to oslabiti momčad Dinama jer njegovi su igrači kvalitetni, a ipak nisu u cjenovnom rangu najvećih zvijezda.

Kad se nagađa tko bi mogao otići u ovom prijelaznom roku, osim Joška Gvardiola koji je već u bundesligašu Leipzigu, onda se najčešće govori o Dominiku Livakoviću, Bruni Petkoviću, Mislavu Oršiću te mlađima od njih, Luki Ivanušecu i Lovri Majeru. Svi su oni reprezentativci i bit će sad u tom velikom izlogu….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *