Nenad Bjelica: Fiolić umjesto Caktaša za poziciju desetke (video)

Nakon što je prošle sezone Osijek osvojio povijesno drugo mjesto, istoimeni klub iz grada na Dravi u sljedeću sezonu želi ući još jači. Poznavajući Nenada Bjelicu, studiozno će odabrati nove igrače s kojima će sljedeće sezone pokušati još više zaprijetiti dominantnom Dinamu.

– Hajdukovog smo nogometaša Miju Caktaša željeli dovesti u svoj klub, ali financijske su ponude klubova s Bliskog istoka, koje je Caktaš dobio, uistinu takve da im mi ne možemo konkurirati – izjavio je Bjelica.

Sve se manje stoga o bivšem kapetanu Hajduka kao novom pojačanju osječkih Bijelo-plavih govori u Gradskom vrtu. No, novo ime koje se spominje kao “desetka” za kojom traje potraga, a koja je bila namijenjena Caktašu, sada je Ivan Fiolić i sve govori u prilog tome da će prekinuti ne baš uspješnu belgijsku epizodu, pa opet trčati hrvatskim nogometnim travnjacima.

Miereza biste prodali za sedam-osam milijuna eura? – Svi igrači su na prodaju. Ako dođe nemoralna ponuda, razmišljat ćemo. Naravno da je najviše upita za njega jer je bio najbolji strijelac prošle sezone s 22 pogotka. No, ništa manje upita nemamo ni za Kleinheislera, Ivušića, Žapera, Igora Silvu… Zamjene su već tu.

Što je Osijekov imperativ za sljedeću sezonu? – Cilj je osvojiti neku titulu. Imamo kup i prvenstvo. Kada s druge strane imaš protivnika kao što je Dinamo, onda ne možeš imati bilo kakve imperative.

Prošle sezone bilo je dosta podbadanja na relaciji Dinamo – Osijek. – Podbadanja s njihove strane. Znate kako je to kada trpite nešto šest-sedam mjeseci, jednom reagirate i onda svi primijete kada ja reagiram. Bilo je tu puno podcjenjivačkih izjava prema meni i mom klubu. Nikada ne napadamo prvi, želimo korektne odnose sa svim klubovima, ali ako nas napadnu, znat ćemo odgovoriti – zaključio je Bjelica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *